woensdag 21 februari 2018

Boomhut op palen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Boek het OP, Chaweng Beach. In deze themakamer op palen vind je alle ingrediënten voor een zorgeloze nachtrust.


Fijne bedden, een douche, een apart toilet, een extra slaapkamer, een zithoek en een klein buitenzitje.

WiFi is gratis beschikbaar. Houten boomhutten , speelhutten op palen en speeltoestellen. Eventueel met extra speelelementen: zandbak, evenwichtsbalk, glijbaan, schommel, kindermeubels, loopbrug en geheime luiken voor urenlang speelplezier.


Wij leveren ook aan speeltuinen en schoolpleinen, alles met WAS veiligheidscertificaat. We krijgen steeds meer vraag om paal - en boomhutten te bouwen op scholen en speelpleinen. Natuurlijk zijn wij daar zeer blij mee!


Maar pas op , wij bouwen geen tuinhuisjes op palen noch boomchalets in rijke tuinen.

Wij werken steeds voor kinderen, dus een boomhut bij ons wordt steeds een speeltoestel! Simpel maar charmant houten boomhutje in de achtertuin van een Sri Lankaanse familie in Habarana, niet ver van Sigiriya. De badkamer bevindt zich op de gron maar deze chalet op palen heeft wel een balkon.


Avonds wordt het pad naar boomhut Tree House Habarana verlicht met fakkels. Treur niet, ook dan kun je in een mooie boomhut slapen. We hebben een aantal bijzondere boomhutten , waar je graag een nacht of meer wilt doorbrengen. Hoe, wat en waar tijdens je boomhut overnachting?


Van heel eenvoudig met alleen een bed tot extreem luxe met eigen sanitair en een jacuzzi op je veranda. Boomhutten zijn er in vele soorten en maten. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Om een harmonieus ontwerp te verzorgen is onderzoek op locatie een vereiste. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Tijdens een bezichtiging maken we een inschatting van de mogelijkheden maar maken we ook kennis met elkaar en luisteren we naar uw visie. Op basis van uw opdracht verzorgen we een offerte op maat, compleet met ´artist impression´. Ze gaat kinderdromen vervullen met het bouwen van boomhutten.

U krijgt direct een bevestiging. Niets is te gek: een schommel of glijbaan, maar ook touwbruggen, apenladders, klimnetten en brandweerpalen. Luxe en stoere boomhutten. Wakker worden onder de kokosnoten, met het geruis van de palmbladen en uiteraard de zee op de achtergrond. De boomhut van het Playa Viva resort in Juluchuca, aan de Mexicaanse westkust, staat op palen een paar meter boven het witte zandstrand.


In dit artikel: Je voorbereiden op het bouwen van je boomhut Maak een gedetailleerd plan Een platform bouwen en bevestigen De vloer en reling maken Afwerking Bronnen. Een boomhut kan een magische verstopplek, fort of speelruimte zijn voor bijna elk kind en is bovendien een leuk project voor elke volwassene. Het is niet nodig dat de boom de hele boomhut ondersteunt.


Als je geen geschikte boom hebt in de tuin, kan je het huisje met stevige palen in de grond verankeren. Als de paal in de put geplaatst is, vul je deze met beton. Dit speeltoestel werd eerst geprefabriceerd op onze eigen werf waardoor we in korte tijd het geheel bij u kunnen plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk last ondervind van de bouw. Ook kunt u zo snel mogelijk genieten van uw boomhut.


Het toestel is gebouwd op palen zodat de boom nabij niet belast wordt. De boomhut kan hinderlijk zichtbaar worden vanaf hun woning, of je hebt vanuit de boomhut uitzicht op hun privé vertrekken. Neem ook contact op met je verzekeringsagent, om ervoor te zorgen dat de boomhut is gedekt door je inboedel of opstalverzekering.


Breng een onvergetelijke nacht op meter boven de grond! De mgrote hut is toegankelijk via een veilige trap en beschikt over al het nodige comfort! Dan ben je bij Artilignum aan het juiste adres. Met meer dan jaar ervaring staat Artilignum klaar voor jou om een boomhut op palen te bouwen.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! We kunnen het geheel ook plaatsen om een robuuste eiken stam of monteren op mooie kastanje houten palen. Hierdoor is er voor iedereen de mogelijkheid een eigen boomhut te hebben. Onze boomhutten kunnen worden uitgerust met allerlei speelvoorzieningen, zoals een glijbaan of klimwand.


Zo wordt uw boomhut een waar speelparadijs voor uw kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts