maandag 26 februari 2018

Stroomdraad apparaat

Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie. Snel uit voorraad geleverd. Het complete assortiment veilige en betrouwbare schrikdraadnetten.


Bij ieder schrikdraadapparaat staat aangegeven voor welk soort dier en type afrastering het apparaat geschikt is.

Zo zijn er schrikdraadapparaten die speciaal geschikt zijn voor paarden, runderen, schapen, geiten en wild. Ook voor kleine huisdieren zoals honden en katten, konijnen, kippen en vissen zijn er geschikte schrikdraad oplossingen. Zonne-energie apparaat , geschikt voor afrasteringen tot km, snel te installeren en makkelijk te vervoeren, werkt weken zonder.


Schrikdraadapparaat kopen? Ruim assortiment aan schrikdraadapparaten, 230V, 12V, 9V en Solar toepassingen, altijd het juiste schrikdraadapparaat beschikbaar. KOLTEC is nog steeds een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en toepassing van elektrische afrasteringen. Met eigen spuitgietmachines, trafowikkelaars en printplaten productie kunnen alle apparaten binnen het bedrijf opgebouwd worden.


Bevindt het af te rasteren weiland zich op een afgelegen plek?

Dan kunt u het beste kiezen voor een schrikdraadapparaat die werkt op een accu of voor een exemplaar met een geïntegreerd zonnepaneel. Een 2volt schrikdraadapparaat is dan minder geschikt omdat u voor dit apparaat een aansluiting nodig heeft op het lichtnet. Officieel dealer van Gallagher en Pulsara schrikdraad en apparaten. Gratis verzending in Nederlan België en Duitsland vanaf 50.


Elephant levert scherpgeprijsde schrikdraadapparaten. Bestel online en krijg de producten snel thuisbezorgd. Het schrikdraadapparaat is het belangrijkste onderdeel van een elektronische omheining. Bezuinig daar dus niet op. Dieren die de omheining aanraken krijgen een lichte elektrische schok.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Om katten te verjagen heeft u o. Als poezen het schrikdraad raken krijgen ze een klein schokje. Het apparaat zorgt voor spanning op het draad.


Ongevaarlijk, maar genoeg om respect af te dwingen. Het gebruik van schrikdraad is veilig voor mens en dier! Wanneer u geen aardingssysteem gebruikt, vloeit de stroom in de grond weg en staat er geen stroom meer op het eind van uw afrastering.


Aardpennen dienen door middel van een grondkabel op het schrikdraadapparaat te worden aangesloten.

Bij ieder apparaat staat aangegeven hoeveel aardpennen u voor dat model nodig heeft. Het is dus belangrijk om de stroomdraad altijd goed vrij te houden van begroeiing en obstakels. Teveel begroeiing heeft een negatief effect op de werking van de elektrische afrastering. Zorg dus dat er geen gras, onkruid en takken tegen het schrikdraad groeien. Ten eerste moet het apparaat worden aangesloten aan de aardpen(nen) en aan de elektrische geleiding.


Verder dien je ervoor te zorgen dat u een goede verbinding maakt tussen de elektrische geleiding d. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Een netstroom apparaat hangt vervolgens ook nog eens aan het electriciteitsnet, dat ook. Sluit de apparaten een voor een aan totdat de zekering opnieuw uitgeschakeld.


De stroomdraad (aangeduid met de letter P) was groen, maar is nu bruin. Met alleen een SCHRIKDRAAD APPARAAT ben je er niet. Bij Solarfence vindt u alle informatie en advies voor een goed werkend stroomdraad raster. In uw browser worden cookies geblokkeerd.


Hierdoor werken mogelijk enkele functies niet. Sta cookies toe, om een foutvrije werking van de website te waarborgen. Honden,poezen,aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


De Gallagher Bis het instapmodel van de 12V accu apparaten. Het accu apparaat is geschikt voor afrasteringen tot hectare. De elektrische schok op de afrastering komt vanuit een klein en makkelijk te monteren accu apparaat. Op accu of Zonne panelen ? Nu heb ik zoveel verschillende gezien dus als iemand een link heeft met een apparaat ben ik heel blij.


Welk schrikdraad apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts