vrijdag 9 februari 2018

Lamellendak

Beste resultaten voor lamellen buiten op Finecomb. Grootste keuze, laagste prijs. Het Easy line lamellendak is de ideale oplossing van de handige klusser.


Dit kwalitatief hoogwaardige product is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en compleet zelf te monteren. Uiteraard leveren wij hier een handige gebruiksaanwijzing bij.

Het LUX lamellendak is volledig op maat te verkrijgen. Aluminium terrasoverkapping met beweegbaar lamellendak waarbij de lamellen verschuifbaar zijn. Leverbaar met v stormvaste screens waarmee iedere zijde tussen staanders afgesloten kan worden, waardoor de brustor B6volledige beschutting geeft tegen win regen en indien gewenst zon.


UMBRIS: Belgisch lamellendak perfect op maat, strak design, tot jaar garantie. Bekijk onze terrasoverkappingen en kom naar onze concept store. Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina.


Ons bedrijf groeit en evolueert steeds.

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Het Lamellendak is een systeem en het geeft de mogelijkheid om ons van zon en regen te beschermen. Ontspannen met een lamellendak.


Met een lamellendak creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Deze klant heeft gekozen voor de multifunctionaliteit die een lamellendak te bieden heeft en bewijst nogmaals dat een lamellendak past bij elke bouwstijl. Heeft u interesse in een stijlvol lamellendak ? Neem dan nu contact op met Marino Zonwering. Een lamellen overkapping is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin.


Dit lamellendak creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam te vertoeven is. Op de warme dagen is zo’n terrasoverkapping handig in te zetten als zonwering. Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven. Voor een lamellendak inbouw ben je bij Gardano aan het juiste adres. Gardano heeft een eigen productie in Mierlo nabij Eindhoven.


Een terrasoverkapping met lamellendak : dit zijn de voordelen! Met ons lamellendak bepaalt u zelf de lichtinval op uw terras.

Bekijk ons aanbod terrasoverkapping met lamellen en krijg uw offerte met gedetailleerde prijzen voor uw project, volledig vrijblijvend! Ons lamellendak geeft u dankzij de speciale lamellen oneindige personalisatiemogelijkheden. In gesloten toestand is het lamellendak waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. Optioneel kan het lamellendak uitgevoerd worden met geïntegreerde screens tussen de steunpalen.


Er zijn verschillende mogelijkheden om meer licht in een buitenverblijf te creëren. Een voorbeeld hiervan is een lamellendak , maar de VerandaSpecialist kan ook een luxe lichtstraat in uw dak plaatsen. Het lamellendak kan ingebouwd worden in een (nieuwe) veranda, serre of terrasoverkapping. Lamellendak op maat Livinlodge realiseert maatwerk dat perfect is afgewerkt en volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en noden.


Zo kunt u ons stijlvolle lamellendak in HOTwood integreren in uw moderne bijgebouw of aanbouwen aan uw woning. Deze kwaliteitsvolle constructie functioneert ook perfect als alleenstaande houten pergola. Het gebruik van dit dak is geweldig. Plaatsnemen in uw loungebed op het terras,. De lamellen kunnen gedraaid worden naargelang de stand van de zon om optimaal van schaduw te kunnen genieten.


Als de lamellen zich sluiten, beschermen ze tegen lichte regenval. Door ze te roteren kan je zelf de gewenste lichtinval en verluchting kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts