dinsdag 6 februari 2018

Bamboe boxer

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel jouw bamboe boxers bij bamigo. Gratis verzending vanaf € 3- en standaard gratis retourneren!


Sliponline biedt de nieuwste modellen met een heerlijk draagcomfort. Geen zorgen, bamboe neemt vocht op als geen ander, droogt snel en ruikt daarom veel langer fris! Juist voor de gevoelige huid zijn onze toppers een ideale uitvinding.


De Bamigo bamboe boxershorts zijn uniek en daarom exclusief te verkrijgen in onze. Dat is wat je wilt en met bamboe van BUDDYbam is dat een garantie. Door de zachte stof, die wel stevig is, beter ventileert en droog blijft, zitten bamboe boxershorts zoals je wilt dat boxershorts zitten. Je wilt comfort, met boxershorts van bamboe is dat precies wat je krijgt.


Bamigo heeft meer dan alleen boxershorts, korte boxershorts en slips. We hebben ook andere heerlijke bamboe producten op de planken liggen, zoals: T-shirts, tanktops, singlets, longsleeves en sokken, allemaal gemaakt van bamboe , extra voordeel is dat alle shirts van Bamigo net een stukje langer zijn waardoor ze goed in je broek blijven zitten. Heerlijk zacht en comfortabel dragende boxer van bamboe voor jongens in de kleur wit. De bamboe boxer is voor gemaakt van bamboe , katoen en elasthan.


Blijft koel aanvoelen in de zomer maar warm in de winter. Maxx Owen bamboe boxershorts. Voor de ontwikkeling van deze boxershorts is gebruik gemaakt van bamboe , waarvoor geen chemische bestrijdingsmiddelen hoeven worden ingezet.


Bamboe boxer

Alleen regenwater is noodzakelijk om de bamboe te kunnen laten groeien! Boxers zitten super ,wist niet dat bamboe zo zacht was en mooie pasvorm heeft. Zelfs na vaak wassen blijven je boxers kreukvrij, vormvast en antistatisch.


Zodra je een bamboe boxershort aantrekt, voel je direct het ultieme comfort van de zijdezachte stof! Deze 2-pack bevat twee boxershorts in zwart met grijze accenten. De Levi 2-pack heeft een luxere uitvoering dan de Rico, van ultra zachte kwaliteit. De slim-fit bamboe boxers hebben een zachte elastische waistband met logo aan de zijkant.


Bamboe boxer

Ons aanbod bamboe ondergoed voor heren vind je op deze pagina en zoals je ziet is de keuze reuze. Ga je voor een basic bamboe boxershort of wordt het er eentje met een kleurtje of zelfs een print? Maar toch nog even voor de zekerheid waarom ook jij voor een boxer moet gaan van bamboe. Vind bamboe ondergoed heren het nu op Kensaq.


Die herkennen echte bamboe meteen. Ze lijken eerst een tikje klein, maar het is rekbaar en sterk, dus okee. Vrij dun materiaal, van echte bamboe , met elasthaan. Antibacterieel, anti-allergeen, geurbestendig, betere transpiratie absorptie dan katoen – bamboe is de perfecte stof voor ondergoed. Ondergoed van bamboe draagt prettig op je hui is soepel en zacht en schuurt niet.


Het neemt vocht goed op en blijft daardoor langer fris en voelt comfortabel. Voor de moderne man die kleur bekent en bewust zijn kleding kiest. Het is Zijde zacht en anti transpirerend. De boxers en t-shirts van bamboe lijken ondertussen een vaste plek in veel collecties te hebben gevonden en is ideaal voor iedere man die graag iets nieuws wil proberen maar die wel graag natuurlijke materialen draagt. Het ventileert goed en blijft langer fris.


Het ondergoed is zacht en ademend. Door de holle bamboevezel wordt het vocht van je huid goed opgenomen. Transpiratievocht wordt goed afgevoerd en dit betekent dat je in ondergoed van bamboe echt langer fris blijft. Het ondergoed schuurt niet, trekt niet en irriteert nier.


Bamboe boxer

Bamboe ondergoed dat u bij Domak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts