donderdag 22 februari 2018

Vlokmiddel zwembad

Laat vuil, zoals algen in het zwembad samenvlokken. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Ze zijn zo dun dat ze er gewoon doorheen lopen en weer terug het zwembad in gaan.


Gelukkig kun je deze fijne vuildeeltjes samenklonteren met een vlokmiddel. Op dat moment kan alles snel en gemakkelijk met de stofzuiger uit het zwembad worden gehaald.

We zwemmen allemaal graag in schoon en prachtig helder water. Door vlokmiddel is zwemwater hygiënischer en helder. Tijdens onze ‘Vervolgcursus Zwemwaterbehandeling’, horen we vaak dat cursisten nog niet wisten dat vlokmiddel ook bacteriën uit het zwemwater kan halen. Alle zwembadproducten vind je op zwembad.


Ruim aanbod Vlokkingsmiddel. Boven € 5- geen verzendkosten. Er kan zich een waas vormen op de zwembad -wanden, leg dan de circulatiepomp stil en wrijf deze waas met een borstel af.


De volgende dag kan je dan het bezinksel opzuigen of via de functie “DRAIN” of “WASTE” verwijderen via de filter.

Verspreid het product regelmatig in het zwembad of giet het in de watertoevoer. Filter gedurende een volledige dag, leg ‘s nachts stil. Zuig de volgende dag de afzetting op de grond op. Voorkom met vlokmiddel troebel water en verbeter de werking van uw zandfilter.


Het vlokmiddel trekt de kleine deeltje aan waardoor er vlokken in het water ontstaan die wel door de filter uit het water verwijderd kunnen worden. Een zandfilter verwijdert veel vuil uit het water, maar bepaalde delen zijn té klein om opgenomen te worden. De zwembadwanden zijn glibberig Algengroei Chloorshock (zie 1), toevoegen van algicide 6. Vlokmiddel voor uw zwembad kopen?


Het gaat melkachtig water tegen en maakt water resistenter tegen algengroei. Gebruiksaanwijzing Pac vloeibaar vlokmiddel : Pas uw Ph van het water aan naar 7. Ph minus of Ph plus, daarna spoel uw zandfilter grondig terug ( minuten ). Voeg de juiste hoeveel Pac vloeibaar vlokmiddel toe aan een emmer water en verdeel het gelijkmatig over uw zwembad. Met vlokmiddel kunt u vervuiling wat door uw filter niet uit het zwembad wordt gehaald alsnog uit uw zwembad verwijderen. Hierdoor krijgt u kraakhelder water. Welke types vlokmiddel voor het zwembad bestaan er?


Er bestaan een tal types floc.

Het meest gekende zijn de “vlok kousen” of ook wel Flocfix patronen genoemd. Het product lost geleidelijk aan op en maakt vlokjes die uitgefilterd worden op de zandfilter. Hoe werkt coagulatie (vlokking)? Vloeibaar vlokmiddel Dit vloeibare zwembad vlokmiddel bind de kleinste vuildeeltjes in het zwembadwater, zodat ze gemakkelijk door het zandfilter kunnen worden afgevangen.


Vlok vloeibaar is handig in gebruik en zeer doeltreffend. Vraag naar het produkt data blad. Deze kunen vervolgens via de filterinstallatie of met een zwembadstofzuiger uit het zwembad verwijderd worden. Regelmatig gebruik van Flovic zorgt voor een superhelder en schoon zwembad.


Flovic Choc tabletten kunnen gebruikt worden in ieder soort zwembad. Ook kun je ze gebruiken in combinatie met andere waterbehandelingsproducten. De pH waarde zou tussen de en moeten schommelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts