dinsdag 13 februari 2018

Spurd zwemles

VORDERINGEN ZWEMLES VOLGEN: IZM De vorderingen in zwemvaardigheid van uw kind kunt u volgen via de Internet Zwemscore Module (IZM) op de website van Spurd. Via TV-schermen in de hal van het zwembad kunt u de zwemles van uw kind live volgen. Deze website biedt informatie over sporten en sportief bewegen in Purmeren bij Spurd en bij andere sportaanbieders.


Met de IZM kunt u overigens ook zwemlessen van uw kind afmelden en inhalen. Spurd -Leeghwaterbad heeft de Licentie Zwem-ABC! De leerling krijgt tijdens de zwemles extra aandacht aansluitend op de aard en ernst van de leer- of gedragsproblematiek. Als u geen toegangspas voor zwemles , 12badenkaart of meerbadenkaart heeft, dan kunt u deze bij uw eerstvolgende bezoek aan de accommodatie ophalen bij de receptie. De kosten van een toegangspas bedragen eenmalig €50.


Bij inlevering van de toegangspas ontvangt u €borg retour. De speciaal opgeleide Spurd -zweminstructeurs werken veel met zogenoemde stuurkaarten en met pictogrammen. U kunt contact opnemen met Spurd voor het inplannen van een bezichtiging.


Spurd zwemles

Loop eromheen en je merkt het: er zit voor- noch achterkant aan het gebouw. Kom jij ons zwemles geven? Heeft u interesse om De Beuk een keer vrijblijvend te bezoeken is dit uiteraard altijd mogelijk. Zwemles in het Leeghwaterbad Purmerend. Totaal aantal beoordelingen 230.


De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland. Meer dan 2instanties die zwemles geven gebruiken het syteem. Wie in het bad zwemt, krijgt het gevoel in het park zelf te zwemmen.


Wel twee kinderen op zwemles gehad en dat was prima verzorgd. Dat is waar Spurd zich voor inzet. Een onderdeel van Spurd is het Leeghwaterbad: in een werkelijk prachtig gebouw mogen wij jaarlijks 450. Spurd gaat voor rookvrije sportomgeving - Regio Purmerend. Purmerend – Vanaf maart wil Spurd roken bij sportzalen en bij het Leeghwaterbad tegengaan.


Een gezonde sportomgeving moet volgens de Purmerendse sportorganisatie rookvrij zijn. Bij aanmelding voor de activiteit zwemmen ontvangt u de login gegevens voor het kindvolgsysteem, die u inzicht bieden in de voortgang van de zwemlessen van uw kind. Iedere laatste zwemles van de maand de laatste minuten.


Waarom Zwemschool Jos Koelemeijer? Met onze jaar ervaring weten we dat als geen ander. Het ene kind is het andere niet. Bij Zwemschool Jos Koelemeijer is uw kind in goede handen. Bij ons staat het kind centraal.


Het is een overzichtelijk bad met. Zwembad Duikerdel is een gezellig gezinsbad. Zwem ABC Purmerend bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Wij werken met een zwemlesplan,dat samen met het NPZ-NRZ tot stand is gekomen.


PURMEREND - Terecht apetrots zijn ze, manager Freek Eshuis van het Leegwaterbad in Purmerend en directeur Jancor de Boer van Spurd. Het zwembad krijgt van de bezoekers gemiddeld een als rapportcijfer. Wat een waanzinnig mooi rapportcijfer krijgen we van de bezoekers voor onze inzet, aldus Eshuis. Bekijk het volledige profiel van Pascalle Spiekerman en. E-learning: Volgmijnzwemles.


Hiermee kunt de vorderingen van uw leerlingen bijhouden en ouders uitleg. Voor recreatief zwemmen en div.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts