vrijdag 9 februari 2018

Chia zaden kopen

Voor 22:bestel morgen al in huis! Hoogwaardige Eiwitten bestellen. Grootste assortiment Superfoods. Biologische en pure Chia Zaden. Vandaag bestellen morgen in huis!


Onze klanten geven ons gemiddeld een op kwaliteit, levering en service. Chia Seeds bevatten meer antioxidanten dan bijvoorbeeld blauwe bessen. Chia zaden koop je eenvoudig online bij bol.


Proteïnen en mineralen : Proteinen zijn essentieel om de cellen in je lijf fit en gezond te houden. Dit maakt chia zaden super geschikt voor sporters die hun prestaties willen verbeteren of in conditie willen blijven. Chia bevat mineralen, vezels en gezonde omega-vetzuren.


Chia zaden kopen

Door de neutrale smaak is het super veelzijdig. Het voordeel van gewelde zaadjes is dat ze een extra verzadigd gevoel geven en je niet zo snel trek krijgt. Chia wordt superfood genoemd omdat het veel voedingsvezels en een hoge hoeveelheid Omega vetten bevat. In ons Europese klimaat is het vrij moeilijk om de Chiaplanten te laten bloeien om de zaden te kunnen oogsten en daarom worden deze planten veel als kiemgroente gekweekt.


Alfa-linoleenzuur kan met behulp van enzymen worden. Chiazaad is een echte superfood! Voeg eens wat chiazaad toe aan je shake, smoothie, kwark of recepten.


Gedurende maanden ontwikkelen deze zaadjes zich tot ze volgroeid zijn en hun volledige voedingswaarde hebben bereikt. Dan worden ze machinaal geoogst en schoongemaakt. Gebruik steeds chiazaden van de beste kwaliteit, zeker als je ze wil gebruiken voor je gezondheid. Land en continent van herkomst. U kunt beter geen chia zaad kopen indien u allergisch bent voor chia zaad of een van de daarin aanwezige allergenen.


Lees altijd eerst de bijsluiter voordat u besluit chiazaad te eten. Deze zaak is gespecialiseerd in zaden. Van oorsprong voor vogels, maar ze leveren onder andere ook aan sporters.


Op dit moment kost het €- per kilo (ex verzendkosten). Al het chia zaad in Nederland komt van dezelfde kweker, zo ook dit zaad. De bloemen van deze plant produceren de kleine zaadjes die een beetje op maanzaad lijken.


De zaden waren een belangrijk voedselgewas voor de Azteken. De laagste prijs, bestel direct! Wij persen vers op bestelling! Vooral als je veel sport is dit een toevoeging waar je vaak in je voeding op zult letten. Het is eigenlijk niet zo verwonderlijk dat zaden zo gezond zijn.


Chia zaden kopen

Zaden staan garant voor het voortbestaan van de planten. In zaden treffen we een grote concentratie van waardevolle voedingsstoffen aan. Eet de zaden rauw en onbewerkt om er het maximale uit te halen. Door verhitting of roosteren gaat de voedingswaarde pijlsnel achteruit. Dit vermindert de kans op een beroerte.


Chia Zaden laten weken is een goed idee, ze nemen namelijk veel vocht op. De Chiaplant bevat veel vetten, waardoor ongedierte er niet op af komt. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts