vrijdag 30 maart 2018

Mollen vangen

Voor bedrijven en particulieren. Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Professionele artikelen voor het vangen van mollen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

U kunt mollen preventief uit uw tuin weren met mollengaas, maar mochten ze toch de kop opsteken zult u moeten overschakelen naar andere mollen bestrijdingsmiddelen zoals mollen vangen of mollen verjagen. Tuin en gazon liggen er piekfijn bij tot de schrik van elke tuinliefhebber opduikt. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen om mollen te bestrijden!


De verschillende mogelijkheden om mollen te vangen en te voorkomen vind je terug in dit artikel. Er bestaan namelijk twee soorten vallen voor mollen. Wil je het beest dood of levend vangen ? Met een mollenkoker kun je mollen levend vangen.


Plaats de koker in een mollengang.

Check de koker twee keer per dag. Contacteer ons vrijblijvend en denk er aan: voor een molletje groot of klein, moet u bij de mollenvanger. Een techniek bestaat erin de mollen op uw terrein weg te vangen. Hiertoe ontwikkelde Edialux het product ‘MOL MINI’. Deze unieke mollenklem laat een dubbel gebruik toe.


Ze kan zowel rechtstreeks in een molshoop als op de klassieke manier in de gangen worden geplaatst, wat het gebruik van een klem voor iedereen haalbaar maakt. Een mol in de tuin kan grote schade aanrichten door de gangen die ze graven. Hoe vangt je een mol of hoe gaat je de overlast van mollen tegen?


Wij zetten tips en informatie op een rijtje. Gedurende deze periodes zijn ze het actiefst. Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het perceel egaliseren (slepen).


Na uur zijn de in gebruik zijnde gangen en hopen al wel weer open gewroet. Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Wat komen ze onder de grond doen? En hoe bewegen ze zich voort? Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel!


Bekijk het filmpje en kom te weten op welke manieren je mollen kan bestrijden.

Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Overlast van mollen en woelmuizen snel en effectief verhelp, ruime keuze aan top kwaliteit producten. Het beste moment om mollen te vangen is in het najaar, in de winter (wanneer het niet vriest) of in het voorjaar.


Dan zijn mollen namelijk actief. Je kunt mollen vangen met een speciale mollenklem. Stap 1: Egaliseer het oppervlak door molshopen dicht te maken met het losgemaakte zand. Wij zijn actief in de Hoeksche Waar Goeree-Overflakkee en Zeeland e. Tot de middag vertel ik over de mol wat hij doet en waarom. Door mollen vangen met een klem wordt een mol gedood zodra deze in de klem komt.


Bij mollen vangen is de mol op slag dood als hij in de val loopt. Wanneer u last heeft van mollen in de tuin kunt u het beste gebruik maken van speciaal (mini) carbid. Talpa europaea, beter bekend als de mol. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt, draineert en vele schadelijke insecten opruimt.


Men kan de mollen het beste vangen in het najaar, 's winters (als het niet vriest), en in het voorjaar. Zo blind zijn als een mol', luidt het gezegde. Mollen bestrijden met mollen carbid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts