donderdag 29 maart 2018

Verholen goot beton

Zoek naar verholen goot op de nieuwe KensaQ. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Deze betongoten zijn vervaardigd van gewapend beton en hebben een vlakke bovenzijde.


Dit is dus de ideale oplossing voor op uw erf. De verholen goten hebben een kleine sleufopening en een grote afvoercapaciteit voor afwatering.

Deze goten dienen te worden aangelegd middels rubber ringen of afstandhouders. De voordelen van onze verholen goot beton. Het aanbrengen van één of meerdere van onze KOMO gekeurde verholen betonnen goten zorgt voor een betere, snellere en meer effectieve afwatering op ieder denkbaar terrein. Voor de vervaardiging van de goten maken we gebruik van hoge kwaliteit zelfverdichtend beton.


Deze goten worden, in eigen fabriek, gemaakt van beton met een enorm hoge sterkte. Een beter afwateringsysteem zult u niet vinden.

Onze verholen goten worden geleverd met ons eigen transport. Een uitstekend voorbeeld hiervan is ons assortiment verholen goten beton. Met het Stelcon afwateringselement zorgt u op een professionele manier voor een degelijke afwatering. Natuurlijk is geen enkele toepassing of situatie hetzelfde en dus leveren we onze hoge kwaliteit verholen goten beton in diverse courante formaten.


Deze elementen zijn in principe te gebruiken in combinatie met elk type verharding, en dan met name de Stelcon bedrijfsvloerplaten. AquaWay FORTE verholen goten zijn zwaar gewapendebetonnen goten (verkeersklasse D4tot F900). Ze zijn leverbaar in vele uitvoeringen, volledig uit beton , met verzinkt stalen hoeklijn of met betonnen of stalen tussenbruggen in de sleufopening.


Verholen goten worden geproduceerd op locatie. De betongoten van SIMbeton worden geproduceerd met hoge kwaliteit gewapend beton. Naast de klassieke molgoten zit er in ons assortiment ook de de verholengoten en roostergoten.


De verholen - en roostergoten zijn zeer praktisch in te zetten wanneer er veelvuldig wegtransport over de goot plaatsvindt. Een klein minpuntje van de verholen goot is dat deze vrij makkelijk vol met zand of andere ongewenste vulling komt. Hierdoor merk je er niets van wanneer je eroverheen rijdt. Die moet er vervolgens weer uit en dat is niet altijd even makkelijk.


Na het vinden van de juiste verholen goot of verholen goten van beton zijn deze nagenoeg altijd snel leverbaar uit onze eigen voorraad.

Ophalen van het bestelde betonnen gootmateriaal behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Fabiton, al meer dan jaar een begrip in Prefab bouwsystemen! De goten zijn geschikt voor gewoon verkeer tot zwaar vervoer.

Een uiterst geschikte oplossing voor onder meer bedrijfsterreinen, winkelcentra, stadspleinen, havens, containerterminals en luchthavens. De Stelcon betonnen verholen goot wordt toegepast wanneer over de goot transport plaatsvindt. Als het transport intensief moet manouvreren, is de gootvariant met verstevigde sleuf de beste oplossing. Het verholen gootelement bestaat uit zwart kunststof, is licht en dus gemakkelijk te hanteren en voor dit prefab product hoeven geen lasverbindingen te worden gemaakt. De goot is voorzien van een geïmpregneerde schuimstrook, die voorkomt dat regenwater of stuifsneeuw onder de dakpannen waait.


U- goot met betonroosters. Betonnen goten zijn een ideale oplossing voor de snelle afvoer van bijvoorbeeld regenwater, oppervlaktewater en sappen van een silo of mestplaat. De U-goten hebben een lengte van meter met betonnen roosters met sleufen.


De roosters hebben een lengte van meter en een aslast van ton. Een verholen goot ligt vaak vrijwel verborgen onder de dakpannen. Deze goot zorgt voor de afvoer van het regenwater dat afloopt langs de zijwang van de dakkapel. De standaard verholen goot heeft eenzijdig een opstand van 1mm en aan de andere zijde een opstand van mm (deze komt onder de panlat).


Tubobel Aqua is deskundig marktleider in België op het gebied van rioleringssytemen en toonaangevende specialist in afwatering en waterbehandeling. Tubobel Aqua biedt een breed gamma aan beton -gietijzer producten voor drainage toepassingen, zoals rioleringsbuizen, afscheiders en maatwerk. In combinatie met de zandvangput, wordt het water effectief weggeleid. Voor een doeltreffende afvoer van hemelwater, zijn onze verholen goten de beste keuze.


Door de bovenzijde goot vlakheid vormen zij geen obstakel met het berijden. Door de verholen goot van Ø1mm wordt een grotere waterafvoercapaciteit gegarandeerd. Afwatering geschiedt via een bijpassende afvoerput.


De verholen goot is te gebruiken voor aansluitingen tussen dakvlak en opgaande gevel of dakkapel en bij dakpannen en boeidelen. Deze verholen goot is makkelijk en snel op de panlatten aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts