dinsdag 6 maart 2018

Kunststof speeltoestel

Shop direct online op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 190. Stepspeeltoestel bergbeklimmer Je kleine ontdekkingsreiziger kan zich volledig uitleven met dit superleuke klimtoestel van Step2. Dit unieke speeltoestel helpt je kindje zijn of haar balans en coördinatie te verbeteren wanneer zij naar de top klimmen en van de glijbaan glijden.


Hieronder vindt u alle modulaire kunststof speeltoestellen die wij verkopen onder de merknaam Enviroplay.

Als u op een afbeelding klikt wordt u vanzelf naar de desbetreffende productpagina gebracht. Daar vindt u tevens ook de bijhorende databladen en een gericht aanvraagformulier. Kunststof en metalen speeltoestellen. Je vindt hier dan ook een ruim aanbod speeltoestellen waarbij robuust metaal is gecombineerd met betaalbaar kunststof. Kunstof planken van KLP voor speeltoestellen zijn bijzonder veilig, want het materiaal splintert niet en is twee keer zo stroef als hout, zelfs bij nat weer.


Waarom een kunststof speeltoestel ? Naast kunststof hebben we ook mooie estetische houten speeltoestellen in ons assortiment.

Ieder hebben ze hun eigen voordelen. Voor kunststof geldt dat de speeltoestellen qua gewicht erg licht zijn, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn van binnen naar buiten en andersom. Bespaar tot wel via kiesproduct. De AlmiKunst Sering met glijbaan is een uitdagend speeltoestel.


Onze missie bij de metaal en kunststof serie is het ontwikkelen van betaalbare speeltoestellen die aan alle eisen van deze tijd voldoen. De speelcombinatie heeft klimtreden, een glijstang, een glijbaan en een klimwand. De metalen delen zijn van geanodiseerd aluminium.


Het kunststof is gerecycled en door en door gekleurd. Het klimtouw heeft een stalen kern. Het Smoby Fun Center speeltoestel is het meest veelzijdige speeltoestel van Smoby. Dit speelhuisje beschikt over een basketbalkorf,. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer veertoestel?


Kinderen kunnen hier uren op heen en weer veren zonder dat het toestel aan kwaliteit afneemt. Het liefst zie jij je kinderen lekker buiten spelen? Speeltoestellen gemaakt uit kunststof.

Net zoals jij vroeger deed. Maar hoe krijg je dat het best voor elkaar als er binnen zoveel afleiding is? Door de betreffende losse aanbouw glijbaan kun je de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Professionele speeltoestellen. Let er dan op dat de speeltoestellen gecertificeerd moeten zijn!


Veel mensen verwarren speeltoestellen voor particulieren met professionele speeltoestellen. Het is geen geheim meer: lichaamsbeweging en spelen is essentieel voor een volwaardige kindontwikkeling. Voor dit doel, biedt eibe een inspirerende en veilige speelomgeving.


Onze functionele speeltoestellen en fantastische speelwerelden veroveren de harten van kinderen en overtuigen zo ook branche experts en opvoeders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts