vrijdag 16 maart 2018

Grind limburgs wit

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Deze grootte past namelijk het best in de grindplaten. Dit leveren wij uiteraard ook. Dit grind is met name geschikt voor klassieke tuinen, woonboerderijen en opritten.


Alles is snel leverbaar in kleine bags, bigbag of losgestort! Zie ook onze actie voor een volle vracht, zie Vracht Wit Grind van 29ton! Zeer hard en onverslijtbaar en daardoor geschikt voor zware belasting. Drukvast, dus naast siergrind kan het ook worden gebruikt voor opritten en parkeerplaatsen.


Limburgs wit grind is kwartskiezel afkomstig uit de Rijn. Natuurlijke kleurenmix geschikt voor vele soorten tuinen en loopt en fietst prettig.

Het grind wordt gedolven in Limburg waaraan het zijn naam dankt. Een bonte mix dus met een hele natuurlijke uitstraling. ONdanks dat het wit grind wordt genoem is het het gekgenoeg niet helemaal wit. Prijs is losgestort per ton. En in big-bag vanaf 500kg.


GAMMA heeft verschillende soorten sierbestrating voor in je tuin binnen het assortiment. Zo ook diverse varianten grind , split, boomschors, kiezelstenen en keien. Heb je een grote tuin dan kun je voor de Big Bag grind gaan, maar ook voor de kleine tuin hebben wij geschikte hoeveelheden.


Je ziet het vaak in Engelse tuinen en op boerderijen. Witte en grijze steentjes. Bestel online bij Grind Import Noord. Snelle levering in heel Nederland.


Het is enorm har slijtvast en ideaal voor opritten met zware belasting. Door eeuwenlange afslijting ontstonden de afgeronde vormen. Deze kleinere zakken zijn makkelijker te verwerken dan de grote Bigbags. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


Witte grind limburgs wit grind geronde siergrind wit grijs. Populair is de afmeting 8-16mm.

Daarnaast oogt het witte grind zeer rustig en wordt het. Aanbevolen gerelateerde artikelen. Gebroken puin, los gestort. Ook dit grind wordt gewonnen uit rivieren. Het witte grind kan voor alle toepassingen worden gebruikt.


Zo wordt dit grind gebruikt als siergrind en dakgrind maar ook voor looppaden en opritten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts