dinsdag 27 maart 2018

Pext overkapping

Tuinmaximaal is dé terrasoverkapping specialist. Bestel veilig en snel online! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Pext levert complete veranda’s, carports, overkappingen, lichtstraten, aluminium profielen, profielsystemen en polycarbonaat platen van hoogwaardige kwaliteit.


Met een terrasoverkapping van Pext geniet u meer en langer buiten. Overkapping , houten veranda, carport en aluminium profielen.

Robuust Douglas hout, aluminium en polycarbonaat. Daksysteem Pext Het is heerlijk weer, de lucht is blauw lekker genieten onder een terrasoverkapping! Dan opeens begint het te regenen, maar toch is het lekker genieten onder een terrasoverkapping van Vos Kunststoffen. Het verschil is dat de Pext aanbouw veranda over een afdichtlijst in het pakket heeft voor een waterdichte aansluiting op een wand en de vrijstaande veranda variant van Pext beschikt over een zware achterbalk met twee extra staanders.


Op zoek naar sierbestrating in Breda? Wij bieden groot assortiment oa. Houten lariks douglas overkapping bij Arkema in Appingedam.


Een houten veranda van Pext is een fraaie solide overkapping met een authentieke en toch hedendaagse sfeer.

De houten veranda heeft een robuuste uitstraling omdat deze wordt vervaardigd uit onbehandeld lariks hout. Pext levert diverse daksystemen (bovenbouw overkapping ) waarmee u zelf vakkundig een glasdak of polycarbonaat dak op een onderconstructie kunt monteren. Hiermee maakt u een voordelig geprijsde veranda met de beste materialen. Met het dakpakket van Pext heeft u de vrije hand in het ontwerpen van uw eigen overkapping. Pext Aluminium profielen verkrijgbaar bij Vos Kunststoffen in veen.


Wij leveren door heel Nederland. Pext biedt een ruime keuze aan complete daksystemen ( overkapping zonder onderconstructie) voor. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Polycarbonaat Panelen - 2UV.


Panelen met mm polycarbonaat, omlijst met aluminium flensprofielen. Geef uw tuin meer sfeer met de LTmuuraanbouw veranda van PEXT. Een compleet bouwpakket van Douglas Duplo balkhout voor het maken van een veranda, overkapping of carport.


Het gehele pakket wordt kant en klaar geleverd en voorzien van alle inkepingen. Nieuw in het assortiment: Pext Douglas overkappingen Verbind uw huis met het buitenleven in uw tuin en kies voor deze overkapping ! De veranda Douglas is een mooie houten terrasoverkapping van hout met een aluminium daksysteem. WIl je de dakconstructie van een bestaande (terras) overkapping vervangen?


Of wil je zelf een veranda plaasten waarbij je zelf de (houten) onderconstructie maakt en je alleen nog zoekt naar een lichtdoorlatende dakbedekking?

Veranda Douglas Duplo met LTdaksysteem - muuraanbouw. Met het daksysteem (bovenbouw overkapping ) maakt u gemakkelijk zelf een verandadak voor uw overkapping ! Het daksysteem is een compleet dakpakket voor montage op een (houten) onderconstructie, zowel vrijstaand als muuraanbouw. De plaat moet aan de bovenzijde circa mm vrijblijven van de muur PEXT wenst u veel succes en plezier met uw nieuwe overkapping.


De aluminium U-profielen zijn mm per stuk, buiten de plaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts