woensdag 7 maart 2018

Moderne zithoek

Tuinbanken koop je bij beslist. Grootste aanbod banken online. Hoekbanken koop je bij beslist. Eetkamerbanken koop je bij beslist. Chaise longues koop je bij beslist.

Bestel uw goedkope nieuwe hoekbank, van leer of stof. De mooiste zithoeken - OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


De zwarte verfijnde pootjes maken het design compleet. Past heel mooi in een modern of design interieur. Prachtige zithoek gemaakt in een moderne tuin. Moderne zithoek in de tuin.

De witte borders geven een mooi contrast met de gekleurde bloemen en planten. Zetels in stof, lederlook of leder, tv-meubels, wandkasten, salontafels, bijzettafels, tapijten,. In een strakke tuin kies je bij voorkeur voor grote, strakke tegels. Deze antraciet tegels zijn bijvoorbeeld prachtig en geven direct een strakke, moderne uitstraling aan je tuin. Deze zithoek is strak gemaakt, en de keuze voor rechthoekige en vierkante kussens versterkt de indruk.


In een modern interieur zijn juist strakke en rechte lijnen een mooie basis. Natuurlijk moet de afmeting kloppen in je zithoek. Kies voor een tijdloze maar stijlvolle kleur, dit zorgt ervoor dat je er niet snel op uitgekeken raakt. Een mooie moderne hoekbank een absolute must wanneer je een hoek van jouw woonkamer om wilt toveren naar een moderne leefhoek. Een hoekbank maakt van elke ruimte een echte ontspanningsruimte waar je heerlijk kunt zitten en liggen.


In het woonkamer gedeelte vind je de ruime zithoek met twee grote vloerkleden die op elkaar zijn geplaatst, een moderne grijze bank, twee stijlvolle vintage fauteuils, en een hele bijzondere designsalontafel. Achter de grijze bank is de zithoek ingericht met een grote zwarte ronde eettafel verschillende zwarte eetkamerstoelen. Een design fauteuil is een meubelstuk dat niet mag ontbreken in een modern interieur. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod moderne design fauteuils.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Al ruim jaar actief in Europa. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Zithoeken en meer banken voor de woonkamer. Voordelig en snel geleverd bij home24!


Het assortiment varieert ontzetten zo kun je kiezen uit verschillende chaise longues en andere stoffen hoekbanken. Je kunt dus eenvoudig en snel een hoekbank kopen die perfect aansluit op jouw zithoek en de meest recente interieurtrends. Gezellig samen bij de openhaard met deze comfortabele fauteuils in klassieke stijl. De velvet stof geeft de stoelen een eigentijdse en luxe uitstraling. Bij deze look hoort natuurlijk een stoere bijzettafel en de warme kussens maken deze setting helemaal af.


Geïnspireerd door deze klassieke en tegelijkertijd ook moderne zithoek ? De stalen deuren van het ensuite-stel scheidt de eetkamer van de woonkamer. Van kleine, moderne hanglampen tot grote hanglampen voor boven de eettafel: voor elke woonruimte vind je in onze collectie een geschikte hanglamp die ook past bij jouw persoonlijke woonstijl. Vente-Unique: tevreden klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts