vrijdag 23 maart 2018

Zwembad de sypel harderwijk

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Het complex bestaat uit twee sporthallen, een binnenbad een buitenba vergaderzalen en een sportcafé.


Zwembad de sypel harderwijk

Afgezien van het buitenbad zijn wij bijna het hele jaar geopend. Openingstijden recreatief zwemmen. Ga voor mijn dochter een zomer. Een prachtige, historische Hanzestad met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin.


Een knus stadje dat bruist van gezelligheid en culinair genieten. Pak een terrasje, ga lekker uit eten, bezoek een evenement of festival, ga een dagje shoppen of geniet van een picknick op het stadsstrand. Sportaccommodatie met binnen- en buitenzwemba sporthal en horeca.


Voor zwemlessen, (sport-)activiteiten en evenementen. Ook voor (bedrijfs- en kinder-) feestjes. Harderwijk op de rand van nieuw zwembad de Sypel.


Kom genieten in één van de whirlpools, jetstreams of stoomcabines. Voor de allerjongsten is er een ondiep bad met glijbaan. Bij het zwembad zijn voldoende (gratis!) parkeerplaatsen.


Zwembad de sypel harderwijk

En volledig energieneutraal. Vrijdag februari gaan we een feestje bouwen tijdens disco zwemmen. De hele avond staat in het thema Carnaval.


Zwembad De Sypel verwelkomt record aantal bezoekers in voorseizoen. In de maand juni van dit jaar bezochten zo’n 23. Ook het aantal zomerabonnementen stijgt.


Als het proefzwemmen goed gaat, mag uw kind echt afzwemmen. Hiervoor ontvangt uw kind wederom een formulier van de badmeester(juf), waarop alle persoonsgegevens ingevuld mogen worden. De week daarna mag uw kind afzwemmen. De meest volledige site met ruim 66. Heeft u of werkt u bij een bedrijf en neemt een nieuwe collega de ontheffing over, geef dan de nieuwe naam door.


Ontheffing niet meer nodig? Neem een duik van de hoogste springplank of roetsj van de glijbaan bij Sport- en Aquacentrum De Sypel ! In de negentiger jaren in de vorige eeuw werd de naam bij een renovatie gewijzigd in De Sypel. Maar er is nog een zwembad De Sypel geweest, een buitenba achter de Stationslaan en evenwijdig aan de Wilhelminalaan. Maar eerst moet de politiek nog een besluit nemen over de extra kosten van ruim een half miljoen euro voor een iets groter binnenba bovenop de eerder berekende kosten van het nieuwe zwembad van miljoen.


In de nieuwe situatie komt er minder zwemwater, beter passend bij het aantal bezoekers. Maar misschien komt er ook wel een heel nieuw zwemcomplex. Tegelijk met het nieuwe zwembad in buurgemeente Nunspeet.


Ook dit jaar heeft zwembad de Sypel weer een kerst work out. Want juist rondom de kerstdagen is het heerlijk om te gaan sporten, zodat je daarna ongestoord kan genieten van het kerstdiner. De Fitmas work out wordt gehouden op maandag december van 19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts