vrijdag 9 maart 2018

Intex chloor

Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Intex. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Optimaliseer de Chloor - en PH waarde van uw zwembad. De chloordrijver dobbert rustig rond en geeft ondertussen chloor af aan het water, regelmatig en perfect gedoseerd. Zo houdt hij het water in jouw jacuzzi in optimale conditie. Zwembad chloor toevoegen en direct daarna zwemmen?


De kans is groot dat je nu chloor gebruikt als hoofddesinfectiemiddel. In onze blog over de voor- en nadelen van chloor en zout in je zwembad lees je hier meer over. Om te zorgen dat uw water schoon en fris blijft is het noodzakelijk om chloor toe te voegen. Dit doet u door het chloor in deze chloordrijver te plaatsen.


Intex chloor

Deze chloordrijver is ideaal om chloor gedoseerd aan uw zwemwater toe te voegen. Meten is weten: wees voorzichtig met chloor. Echter moet je hier niet te simpel over denken. Te veel chloor is namelijk erg slecht voor de gezondheid. Bij de toevoeging van chloor moet je altijd meten om een voldoende chloorgehalte te halen.


Het bad is meter doorsnee. Helaas brengt al dit vuil bacteriën met zich mee. Om deze te voorkomen of bestrijden, kun je het water desinfecteren met chloor.


Intex chloor

Dit doe je simpelweg door regelmatig een chloortablet op te laten lossen in een speciale chloordrijver. Hoevaak chloor in het zwembad? Chloorshock (granulaat) voegt u alleen toe wanneer het zwembadwater een boost nodig heeft. Dit kan zijn wanneer het zwembad net met water is gevuld of er bijvoorbeeld net een onweersbui is geweest.


Dit onttrekt chloor uit het water, dus het toedienen van chloor is dan vereist. Koop hier producten om het chloor gehalte van uw Jacuzzi op peil te krijgen. U hoeft met een zoutwatersysteem slechts. KG toe te voegen en dan bent u helemaal klaar met het onderhoud van uw water. Intex meter zwemba hoeveel chloor ? Zoals u hieronder de foto ziet wordt het zout door het zoutwatersysteem automatisch omgezet in chloor.


Intex chloor

In van de gevallen gebeurt dit nog steeds met chloor. Hieronder vind je de benodigdheden en het 5-stappenplan voor deze desinfectiemethode. Het kan echter een stuk makkelijker en effectiever met AquaFinesse.


Scroll verder voor deze desinfectiemethode. Alle spullen voor het beste zwembad onderhoud Om je zwembad mooi en schoon te houden is het belangrijk dat je de juiste spullen gebruikt voor zwembad onderhoud. Let erop dat u de juiste hoeveelheid chloor aan het water toevoegt, afhankelijk van de waterinhoud en de watertemperatuur, anders kunt u gezondheidsklachten krijgen. Laat de filterpomp elke dag het aantal uren draaien die weergeven staan in de tabel.


Kies daarom voor chloortabletten! Voeg ook elke dag chloor toe aan het zwemba zelfs als het zwembad niet gebruikt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts