vrijdag 16 maart 2018

Oase biosmart 16000

Bestel het Oase BioSmart vijverfilter online. Voor 16:bestel morgen thuis! De Oase Biosmart Zijn Complete Vijverfilters. Kies Online jouw Vijverproducten. Nikoi: Dé Online Vijverspecialist!

Nu voor € 3Klantenservice op maat. Dit doorstroomfilter van Oase heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere filtersystemen op de markt. Het grootste voordeel is de grotere biologische filtercapaciteit. Plaats dit filter naast uw vijver, boven waterniveau, en uw water word weer helder en gezond.


Advies op maat van expert. Vandaag bestel morgen in huis! Deze ingebouwde thermometer geeft steeds de actuele watertemperatuur van je vijverwater aan.

Door de indicator voor de vervuilingsgraad 30º naar links te draaien kun je deze uit de deksel trekken. Op zoek naar een vijverfilter? Particularly easy maintenance. Wesdijk uw vijverspecialist!


Ich bin mal wieder begeistert. Fische zu begeistern bin, aber dennoch begeistert mich dieses Teil. De BioSmart doorstroomfilters van Oase staan bekend om hun uitermate goede kwaliteit en vormt een prima combinatie met een Bitron of een Vitronic UV-C filter. Bekijk nú ons Ruime Vijver Aanbod! De ideale introductie tot de beproefde OASE filtertechniek.


Nu weer als losse filter in het assortiment. Het ideale begin met de beproefde OASE filtertechniek. Deel uw product ervaring en plaats een review.


UVC technologie voor een veilige verwijdering van algen en ziekteverwekkers. The BioSmart is a flow-through filter that is both innovative and efficient. It undertakes both biological and mechanical filtration and offers maximum oxygenation.

With a sludge drain that makes for easy removal of coarse debris, the BioSmart is built for work - there is no need to remove or manually unclog the filter foams. Door de beproefde reinigingshandgrepen is het mogelijk om het filterschuim comfortabel te reinigen, zonder dat het gedemonteerd hoeft te worden. OASE filtermousses worden uitsluitend vervaardigd voor gebruik in vijverwater dat geschikt is voor vissen.


Daarom komen ze meer als voldoende tegemoet aan de speciale eisen. Zeer strenge kwaliteitscontroles en specificaties zorgen voor constante en hoogwaardige verwerking van de filtermousses. Complete set met optimaal op de filter afgestemde pomp en staal de ideale instap in de bewezen oase filtertechniek. Door de combinatie van grote filterschaumoberfläche en geïntegreerde technologie zorgt ervoor dat de oase biosmart filter voor een helder en gezond teichwasser uvc-filter. Vervangspons blauw voor de Biosmart vijverfilter serie van Oase.


In de tabel hieronder kunt u aflezen hoeveel blauwe sponzen er in ieder type vijverfilter zitten. Complete Oase Biosmart filterset met optimaal op de filter afgestemde pomp – de ideale introductie tot de beproefde OASE filtertechniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts