donderdag 15 maart 2018

Engelse brievenbus kopen

Engelse brievenbus kopen

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Brievenbussen van alle merken op beslist. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.


Engelse brievenbus kopen ? Of bezoek onze showroom in Zutphen. Bekijk alles met engelse brievenbus ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire.


Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model?


Engelse brievenbus kopen

Bij ons vindt u een breed assortiment brievenbussen. Zowel staande brievenbussen als wandbrievenbussen. Ook leveren wij brievenbus systemen met meerdere compartimenten. Wij kopen onze brievenbussen in bij Duitse leveranciers (onder andere Burg Wächter). De brievenbus is vervaardigd uit gegoten aluminium met een dubbellaagse poedercoating.


Het uitnemen van de post kan via het deurtje aan de voorkant of het deurtje aan de achterkant. Wij hebben veel rode brievenbussen op voorraad. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.


Engelse brievenbus kopen

Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen, maar vind je ook een gietijzeren, stenen en hardstenen brievenbus. Kies de stijl die bij jou past! Ruime keuze brievenbussen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Indien jouw oprit langer is dan tien meter, ben je verplicht een brievenbus aan de weg te plaatsen. Een vrijstaande brievenbus is de ideale oplossing wanneer jouw woning te ver van de straat staat. Deze brievenbussen zijn er in verschillende kleuren en stijlen.


De klassieke vrijstaande kolombrievenbus heeft een ietwat antieke uitstraling. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd. Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen.


Heeft u liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? U vindt elk type of model in onze shop. Toevoegen om te vergelijken. De originele amerikaanse brievenbus met het bekende rode vlaggetje. Nu ook verkrijgbaar met slot.


Onze engelse en klassieke brievenbussen zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen, materialen en stijlen. Zo koopt u deze in het groen tot zwart, van een aluminium tot rvs brievenbus , van kleine tot grote brievenbussen en van een design tot nostalgische brievenbus voor buiten aan de muur van uw gevel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts