donderdag 22 maart 2018

Steigerhout nachtkastje

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Zoek naar houten nachtkastjes op de nieuwe KensaQ.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Nachtkastje met lades van steigerhout. De binnenzijde van het ladekastje is wit afgewerkt. Grof gezaag ruw en stoer Noord Europees vurenhout, dat is het materiaal waar Livengo mee werkt. Dit gebruikte steigerhout krijgt karakter doordat geen één plank perfect recht of hetzelfde is. De planken komen bijvoorbeeld van bouwplaatsen, waar ze door het water, zand of cement een prachtige kleur krijgen.


Nu in de aanbieding van € 8voor € 600! Omschrijving nachtkastje van gebruikt steigerhout als.

Ideaal om te combineren met onze steigerhouten bedden! Steigerhouten nachtkastje Doezel met een lade en boekenvakje. Wil je het nachtkastje liever zonder lade? De hoogte is standaard cm. Dit is de hoogte van een standaard nachtkastje , bijzettafel of bijvoorbeeld een krukje.


Te bestellen in gebruikt steigerhout en nieuw steigerhout , en diverse behandelingen. Het nachtkastje krijgt pas echt een mooie uitstraling wanneer je het behandeld met een coating. Vaak krijg ik vragen over hoe we die mooie oude steigerhouten look tevoorschijn toveren. Om deze mooie uitstraling te krijgen is het belangrijk dat je de planken behandeld met een white wash of grey wash. Een steigerhouten nachtkastje is het perfecte kastje voor naast je bed.


Je kunt er heel handig je nachtlampje, wekker en eventueel een glas water op kwijt. Daarnaast kun je een steigerhouten nachtkastje ook gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer. Het steigerhout zorgt voor een stijlvolle, maar robuuste uitstraling.


Vorige Artikel van Volgende. Voordat je begint om een steigerhout nachtkastje te maken is het belangrijk dat je rekening met de volgende stappen: Stap 1: Bepaal welk soort steigerhout je wilt gaan gebruiken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Op de bouwtekening zie je staan hoe je steigerhout nachtkastje er uiteindelijk komt uit te zien. Je ziet een duidelijke schets waarmee je kan inschatten of dit steigerhout nachtkastje overeenkomt met je verwachtingen. Ook zie je precies staan welke materialen je nodig hebt voor de bouw van het steigerhout nachtkastje.


Dit bijzettafeltje, ook geschikt als nachtkastje , is een eenvoudig maar mooi uitgebalanceerd ontwerp. Overigens is dit zeker niet ons makkelijkste meubel om te maken! Maar als je onze handleiding stap voor stap volgt, is het goed te doen.


Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. Een bouwtekening voor steigerhout , of een werktekening steigerhout , is een visueel stappenplan waarop je kunt zien welke materialen je nodig hebt voor het klaren van de klus. Tevens staat de hoeveelheid materialen weergegeven, er zijn namelijk materialen waarvan je meer dan exemplaar nodig hebt.


I am custom tab default content. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Met de hand vervaardigd stoer nachtkastje van steigerhout met lade.


Dit nachtkastje wordt grondig glad geschuurd. Binnen een straal van 40km bezorgen wij u bestelling GRATIS bij uw thuis. Als u het nachtkastje behandeld wilt hebben.


Combineer je steigerhouten bed met een bijpassend nachtkastje van steigerhout. Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts