vrijdag 30 maart 2018

Hekwerk vlechtband

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online.


Daarnaast is het kunststof heel flexibel materiaal, waardoor het gemakkelijk tussen de mazen van het hekwerk te vlechten is.

Ook is het materiaal heel gemakkelijk op maat te snijden of te knippen. Het kunststof vlechtband is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het dubbelstaafmat,- en enkelstaafmat hekwerk. Gebruik van vlechtband in dubbelstaafmat hekwerk of poorten geeft een aangenaam aanblik, het ontneemt het zicht en geeft daarmee privacy en het is een wind breker waardoor een behaaglijke plek op bijvoorbeeld een terras gecreëerd. Met deze website informeren wij u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn om meer privacy in uw tuin te creëren. Het kunststof materiaal van de PVC tuinafscheiding vlechtband antraciet is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt.


Uw dubbelstaafmat hekwerk dicht maken doet u door middel van dit handige vlechtband. Op rol verkrijgbaar (mtr). De breedte van deze privacyband is 1mm per rol.

Het materiaal is zeer gemakkelijk schoon te maken. De vlechtband is gemakkelijk aan te brengen. Directe privacy na aanbreng. Nu tijdelijk tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Dit betekent dus dat u hier (10xmeter) meter vlechtband voor nodig heeft.


Dit type vlechtband van kunststof polyethyleen is makkelijk aan te brengen in iedere afsluiting met harmonicagaas. Afmetingen – Toepassing – Oppervlakte. De kunststof vlechtband wordt gebuikt in het dubbelstaafmat hekwerk.


Shop nú alle soorten schuttingen! Een vlechtband bevestigt hekwerken dubbele poorten en enkele poorten. Op die manier creëren we meer privacy in uw tuin en maakt u uw tuin ook nog eens wind- en geluidsdicht. Deze kunststof lamellen worden geleverd op rollen van 100m. Eén rol PVC-band is voldoende voor 5m 2. U vindt hier ook de bijhorende strips zodat uw kunststof lamellen niet verschuiven!


Uw harmonicagaas hekwerk blinderen? De PP kunststofband kan eenvoudig in het hekwerk worden geweven. Wilt u de inkijk op uw goederen of eigendommen op uw opslagterrein tegen gaan.

Of juist meer genieten van uw privacy in uw achtertuin. Dit kan heel gemakkelijk door het toevoegen van een vlechtband. Hiermee wordt het hekwerk direct dicht gemaakt en wordt de doorkijk beperkt, waardoor jouw privacy gegarandeerd wordt. Vlechtband 44mm voor tuinpoorten nodig? Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!


Bestel direct je schutting online! UV gestabiliseerde kunststof polyethyleen vlechtband. Maar meerdere toepassingen zijn mogelijk, denk daarbij aan afscherming voor privacy doeleinden op een balkon of terras. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen.


Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort. Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Ben je op zoek naar een nieuwe schutting of hekwerk voor in je voortuin, achtertuin of rondom je hele woning? Met een hekwerk creëer je snel privacy rondom je huis en ben je beschermd tegen wind en geluiden van buitenaf. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende stijlen, materialen en afmetingen.


Hitmetal BV - Uw totaal leverancier. Keer terug naar de backoffice Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of. Verzinkt dubbelstaafmat met vierkante staanders en vlechtband. Schuifpoorten met lamellen!


Kunststofvlechtband polyethyleen. Hoeveel vlechtband heeft u ongeveer nodig? Elke unieke situatie vraagt om een eigen specifieke hekwerk oplossing, daarom bieden wij een programma met vele variaties hekwerk , van robuust harmonicagaashekwerk met puntraden tot elegant en modern.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts