maandag 12 maart 2018

Prijs spijlenhekwerk per meter

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Sierhekwerk prijzen zijn meter prijzen exclusief btw. In dat geval is kiezen voor verzinkt spijlenhekwerk met looppoort een uitstekende keuze.


Een verzinkte looppoort van meter kunt u aankopen voor een prijs tussen de 2en 2euro. Dubbelstaafmat kost ongeveer tussen de € en € per meter.

Een gecoate draaipoort kost tussen de € 5en € 900. Dan ga je voor een gecoat spijlenhekwerk met een geautomatiseerde schuifpoort. De prijs voor een gecoat hekwerk varieert van € tot € 90. Het is een zeer stevig hekwerk en daarom wordt het vaak gebruikt op bedrijventerreinen, maar een spijlenhekwerk is ook goed geschikt voor een omheining van de tuin.


Wat de montage van je spijlenhekwerk betreft kan je een keuze maken uit twee opties. Je kan dit zelf doen, maar je kan er ook voor kiezen om ze uit te besteden. Wil je eerder de prijs per uur weten?

Bij poorten hangt het af van wat voor soort poort het is. Gemiddeld kost sierhekwerk € 2. Bekijk onderstaand kostenoverzicht voor alle prijzen. De prijzen van spijlenhekwerken hangen af van de lengte en hoogte van het hekwerk, maar ook van de bewerking. In de tabel geven wij u een indicatie van deze prijzen. Denk daarbij aan ongeveer €euro tot €euro per 1x 1cm.


De variatie in prijs wordt veroorzaakt door het type gaas dat in het hek verwerkt zit. Je kan je voorstellen dat kippengaas goedkoper is dan tuingaas. Laat je het hekwerk monteren, dan moet je hier montagekosten van ongeveer €euro tot €euro per meter bij optellen. Een strakke, uiterst sterk type spijlenhekwerk met een zakelijke, moderne uitstraling. Dit veel verkochte type afrastering dankt zijn representatieve uitstraling voornamelijk door de stijlvolle ronde spijlen die door de liggers lopen.


Per meter kost een gecoat spijlenhekwerk tussen de € en 90. En hierdoor ook nog eens wrikbestendig zijn. De spijlen worden van 150cm hoogte standaard afgeschuind.


Keuze 1: De afmetingen van uw spijlenhekwerk. Het spreekt voor zich dat het totale kostenplaatje aanzienlijk wordt beïnvloed door de afmetingen van het spijlenhekwerk.

Hoe groter de afmetingen hoe hoger uiteraard de uiteindelijke factuur zal komen te liggen, maar anderzijds ook hoe langer de kostprijs per vierkante meter kan worden. Kosten besparen op een spijlenhekwerk. Kies verzinkt: door de verzinkte versie te kiezen heb je een hek dat niet roest en dat goedkoper is per vierkante meter , maar dat wel meer onderhoud nodig heeft dan de gecoate versie. Spijlenhekwerk : Een spijlenhekwerk is de strakkere variant van een sierhekwerk.


Bovendien komt een verzinkt hek maar in één kleur. Dan zit je toch aan á euro per lopende meter. Steenkorven prijs Doordat steenkorven vaak een vrij arbeidsintensief werkje zijn, kosten deze sieromheiningen vaak relatief veel. Veel hangt uiteraard ook af van de keuze van de stenen.


Zo zal je voor lavakrotzen heel wat meer betalen dan voor steenpuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts