vrijdag 16 maart 2018

Karten de scheg

In de kerstvakantie ben je van harte welkom bij Kidspret in De Scheg in Deventer. Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen. Reserveer je tickets online voor slechts € -. Bekijk hier de tarieven voor alle activiteiten binnen De Scheg.

Vriendengroepen, verjaardagsfeesten, kinderfeestjes en gezinnen. Wil jij graag veilig en onbezorgd een dag karten op een outdoor kartbaan in de Achterhoek?

In ons indoor- en outdoorpark kan je karten , klimmen en survivallen. Adventure Eefde is dé plek waar iedere outdoor en snelheid liefhebber zijn hart kan ophalen. Drift Karten De ultieme driftsensatie!


Op ons vernieuwde parcours, dat deels bestaat uit borstelmatten én asfalt, wordt de ultieme driftsensatie spectaculairder dan ooit. Met een flinke snelheid door een bocht driften en met de juiste racetactiek als eerste over de finish komen.

In deze provincie zijn de onderstaande kartbanen gevestigd. Kom dan naar Hof van Eckberge. Op een paar kilometer afstand van Deventer beleeft u de spannendste lasergamen ervaring in.


Beleef een heerlijk dagje uit met het gezin, vol speel-en waterpret.

Voor het karten krijgen ze persoonlijke uitleg van onze baanofficials en rijden ze op speciaal voor hen afgesloten stuk van de kartbaan (ongeveer 300m). Ontspannen Kom tot rust in de sauna’s van IJslands Badhuis. Gedurende de wintermaanden kan er van oktober tot en met maart op het binnenterrein van de kunstijsbaan gespeeld worden in de winterspeeltuin. Spelen op ijsbaan De Scheg.


Voor de wintereditie geldt géén apart tarief, dit is onderdeel van uw entree tot ijsbaan De Scheg. Er kan tijdens de openingstijden van de kunstijsbaan gespeeld worden. De karts rijden op een speciale kunststof ondergrond. Degene die de snelste heat rijdt, komt in ons klassement en wordt uitgenodigd voor de finaledag op augustus.


Het gevoel op een gladde ondergrond te rijden is een bijzondere beleving. Daarnaast zorgt het voor een unieke uitstraling. Deze vorm van karten is voor veel mensen nog onbekend.


Van ons hoef je dus niet te kiezen.

De hele dag staat bol van de verrassingen met gegarandeerd veel waterpret en je ontvangt een heerlijk feestmenu. Een kinderfeest in het zwemparadijs bestaat uit: Entree zwemparadijs. Een cadeautje voor de jarige. Een groepsfoto of onderwaterfoto. Info over karten deventer.


Resultaten van zoekmachines! Vlogger Kay gaat voor Kidsproof de kartbaan van De Scheg Deventer uitproberen.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer heeft een overdekte kunstijsbaan inclusief speeltuin in de winter. Zomers is de ijsbaan gesloten, maar kun je wel drift karten ! Vier je kinderfeestje bij De Scheg. Toegang tot de faciliteiten is op basis van openingstijden (zie de website). Karten - Bowlen - LaserGames - Paintball - Virtual Sports and Fun - Klim and Adventurepark. Activiteiten voor jong en oud!


Kartplaza, meer dan karten ! Korting op De Scheg tickets Je vindt bij De Scheg alles voor een actief dagje uit en hier bij Uitmetkorting. Of je nu wilt gaan schaatsen, karten of zwemmen scoor op deze pagina korting tot sportcentrum De Scheg in Deventer. Je vindt op deze pagina namelijk actuele aanbiedingen die je dagje weg een stuk voordeliger maken. Apeldoorn krijgt een kartbaan, escaperoom en nog veel meer. Alle dagen zwemmen, spelen en karten , wie wil dat nou niet?


In de zomervakantie is ons Speelparadijs alle dagen geopend! Klik op een marker voor meer informatie over de betreffende kartbaan. De begane grond van de lasergame ruimte is rolstoeltoegankelijk ingericht. Hof van Eckberge heeft in de buurt van Deventerde eerste lasergame jungle ter wereld met een rolstoel shooting point. Voordelig lasergamen in de buurt van Deventer.


Kom met een hele groep voordelig een dagje lasergamen in de buurt van Deventer. Ook kun je hier hockeyen, voetballen, skelteren, karten en nog veel meer! En maak je niet druk om het weer: het Speelparadijs is dan wel in de frisse buitenlucht, maar toch overdekt.


Plattegrond Speelparadijs de Scheg. IJsliefhebbers zijn bij De Scheg ook op het goede adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts