dinsdag 13 maart 2018

Houten schuur op maat gemaakt

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Profiteer Van Maatwerk Op Uw Favoriete Vloerkleed.


Zoekt u een nostalgische houten schuur op maat voor in uw tuin?

Bent u op zoek naar meer bergruimte, ruimte voor uw hobby of andere werkzaamheden? Bouw een houten schuur op maat , helemaal volledig naar wens. Kies voor de uitstraling zoals u het voor ogen heeft en geniet al op korte termijn van een geïsoleerde en duurzame schuur op maat.


Uw houten schuur of kapschuur is geheel onderhoudsvrij uit te voeren en wordt voor u op maat gemaakt. Hieronder vind u een overzicht van enkele modellen houten schuren. Zo komen we samen tot het ontwerp dat volledig past bij uw wensen.


Voor inspiratie kunt u de houten schuren bekijken in onze showroom in Emmen.

Wij helpen graag bij het aanvragen van vergunningen. Binnen weken is de houten schuur geplaatst. Dan bent u voor uw houten schuur op maat bij Schipper Groep aan het juiste adres.


Wij bouwen niet alleen in de landelijke, maar ook in de moderne stijl. Inclusief bij deze Nostalgische houtbouw schuur. Deze nostalgische schuur is gemaakt met Douglas stijl en regelwerk, beschikt over een Douglashouten ramen en stel dubbele draaideuren.


Dan is een houten schuur op maat gemaakt zeker wat voor u. Hierbij kunt u denken aan de vorm en het formaat, waarbij volledig rekening kan worden gehouden met uw leefruimte. Een tuinkast, tuinhuis of schuur op maat gemaakt door Heijboer Tuinhout is dan een ideale oplossing. Dit kan een kleinere tuinkast zijn voor het opbergen van tuinmeubelen, een aanbouw aan de zijkant van uw woning als fietsen berging of een grote schuur als werkplaats of garage.


Ontwerp uw eigen tuinhuis of schuur op maat. Heb je dan al eens aan een houten schuurtje gedacht? Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Oneindige mogelijkheden als u een houten schuur op maat wilt laten bouwen.

Hoe ziet uw unieke schuur eruit? Wanneer u een houten schuur op maat wilt laten bouwen is er heel wat mogelijk bij Van der Heijden Buitenleven. Een dak van pannen, riet of shingles, eikenhouten wanden of gebinten gemaakt van Douglas hout. Neem contact op met ons op voor advies!


Schuur op maat voor alle doeleinden. Een schuur is een vrijstaand huisje in uw tuin die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een schuur is natuurlijk ideaal als extra opbergruimte voor het opslaan van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels.


Op maat gemaakte houten schuren. Een houten kapschuur op maat gemaakt. Houten carport op maat gemaakt. Ook voor een houten berging zijn er diverse mogelijkheden, zoals een overkapping.


Zo past ook de houten berging perfect in de tuin en de omgeving. Het traject naar een landelijke schuur of een berging op maat , begint met advies naar de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat.


Houtbouw gemaakt met vakmanschap. Uw houten garage geheel op maat gemaakt ! Onze vakmensen realiseren dus gegarandeerd een houten schuur naar wens. De houten garages zijn geheel onderhoudsvrij uit te voeren en worden voor u op maat gemaakt.


U wilt een houten schuur op maat laten maken? Houthandel van Gelder heeft een eigen werkplaats en vakbekwame medewerkers. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk leveren zoals maatwerk houten schuren.


Speciale wensen en afmetingen zijn hierdoor mogelijk. Ook kunnen wij voor u een schuur met veranda of overkapping op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts