dinsdag 27 maart 2018

Moso bamboe

Moso bamboe strak op maat voor de beste prijs! Bamboe vloeren, bamboe terrasplanken, bamboe balken, bamboe plaatmateriaal en meer. MOSO levert bamboe parket met een eenvoudig te leggen kliksysteem, wat zwevend kan worden gelegd en bamboe vloeren die vol verlijmd worden op de ondervloer. Per product kunt u een leginstructie downloaden op de productpagina.


MOSO adviseert lijmproducten van diverse lijmfabrikanten. De extreme stabiliteit van het materiaal biedt een duurzame bamboe schutting, met het natuurlijke uiterlijk van hardhout.

Opbouw van de Moso Topbamboo vloerdelen. De Moso Topbamboo vloerdelen zijn opgebouwd uit een HDF (High Density Fiber board) middenlaag met aan de onderkant een zachthout tegenfineer. Bovenop bevindt zich de bamboe toplaag van mm dik.


Deze Bamboo X-treme van Moso is de enige bamboe die je echt buiten kunt gebruiken. Door een thermische behandeling is deze bamboe bestand tegen zon, weer en wind. Daarom is deze bamboe prima bruikbaar als terrasdelen of als steigerplanken, dit is het ecologische alternatief voor hardhouten terrasplanken en steigerdelen.


MOSO is de Europese marktleider in de creatie van innovatieve en duurzame bamboe producten voor binnen- en buitengebruik. Hun bamboe vloeren zijn natuurlijk duurzaam, maar ook mooi, stabiel en sterk.

Ze hebben vele verschillende soorten bamboe vloeren die verdeeld zijn over collecties: De Dynamic Collectie, Eternal Collectie en Grand Collectie. Zie de Moso prijslijst van bamboe platen, balken, fineer en terrasplanken voor de actuele prijzen en het huidige assortiment. Fineer wordt vanwege de kwetsbaarheid alleen per pak van of 1vel verkocht. In onze Bamboe Vloeren Outlet hebben we wel geregeld losse vellen in de aanbieding. Moso biedt een enorme variëteit aan bamboe vloeren, verdeeld over drie collecties.


Hierdoor is er een oplossing voor iedereen. MOSO bamboe showroom, kopen en prijs. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies. TERRA FORSA Bamboe van de vooruitgang. De beste kwaliteit haalt u bij ons.


Grote voorraa directe levering! De Bamboe Hut heeft ze allen in haar collectie. Bamboe heeft een enorme groeisnelheid en kan tot een meter per dag groeien. Herplanten is bij bamboe niet nodig. Bamboe behoort tot de grassoorten en groeit vanzelf weer terug.


U kunt het gebruik van bamboe zien als. Deze bamboe balken kunnen alleen binnen gebruikt worden, bijvoorbeeld om meubels mee te maken. Er zijn ook regelmatig bamboe balken in de aanbieding in onze Bamboe Vloeren Outlet.

Snel en goedkoop aan huis geleverd. MOSO heeft ook een ruim assortiment bamboe plaatmateriaal en fineer in het programma, voor toepassingen zoals trappen, deuren, wanden, plafonds en meubels. Het brede assortiment producten biedt de mogelijkheid om het gekozen bamboe lijnenpatroon door te voeren in verschillende toepassingen.


Bamboe Bouw Nederland staat garant en bekend om de beste kwaliteit bamboematerialen en goede service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts