maandag 19 maart 2018

Frans balkonhekwerk

Leer jouw Franse woordjes razendsnel met WRTS. Oefen en verbeter je Franse uitspraak met een van onze vele uitspraak-functionaliteiten! Het dient met name om naar beneden vallen te voorkomen.


Hierdoor is het mogelijk om het hekwerk naar uw wensen aan te laten passen. De hekwerken kunnen op maat besteld worden en zullen na het bestellen, door onze ervaren medewerkers op maat worden vervaardigd. Frans balkonhekwerk prijs berekenen!

Omdat we de balkonhekken zelf produceren, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Deze krijgt u per mail toegestuurd. Op deze tekening staan alle maatvoeringen en de gewenste bevestigingsmethode. U controleert de maatvoering en geeft aan of deze akkoord is. Na het akkoord zal het hekwerk worden geproduceerd.


Ons frans balkonhek type Ais een stijlvol hekwerk. Aan de bovenzijde is het hek voorzien van een dubbele bovenligger met daartussen ronde ringen (cirkels).

De ringen hebben een diameter van 1mm en geven het franse balkonhekwerk een stijlvolle uitstraling. Glazen Balustrades Een glazen balustrade heeft een transparante uitstraling en wordt uitgevoerd met glas. Dit type hekwerk kunt u ook goed gebruiken als balkonhekwerk , met de onderlinge spijlafstand 100mm zit u daarom altijd goed.


Voor balkonhekwerk anders dan geplaatst in de grond zijn vergunningen nodig, als u er vanaf valt is immers de kans dat u het overleeft niet zo groot. Een frans balkonhekwerk is een hekwerk voor een openslaande deur of raam op een verdieping. Het hekwerk voorkomt dat je naar beneden kan vallen. Denk hierbij aan stalen franse balkonhekwerken , maar ook uit glas of RVS.


Franse balkonhekken zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Deze hekken zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen met glas-, lamellen-, spijlen- en plaatvulling. Met behulp van standaard producten maakt VMG een groot aantal basismodellen. Balkonhekken (Balkon)hekken thermisch verzinkt en uit voorraad leverbaar. Hieronder staat een overzicht van de verschillende modellen.


Degelijk en met een nette uitstraling eenvoudig en snel te monteren op alle gewenste afmetingen. Hekwerk Webshop is een jong bedrijf met een uitgebreid assortiment hekwerken. Bent u op zoek naar een Franse balustrade? We hebben ook een uitgebreid aanbod Franse balustrades of ook wel frans balkonhekwerk genoemd.


Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod. Het kan binnen enkele minuten met de bijgeleverde va schroeven wor.

Onze balkonhekken zijn van topkwaliteit en daarom kunnen we een lange levensduur garanderen. We zorgen voor een mooie afwerking. De klant moet er namelijk lang van kunnen genieten. Een goed balkonhek is een waardevolle investering voor de lange termijn.


Daarom voorzien we u graag van vakkundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts