dinsdag 6 november 2018

Gtm hakselaar

Specialistisch advies nodig? De grootste collectie hakeselaars hier! Hakeselaars tegen de laagste prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct.


GTS300C MSGTS300C - Elektrische composteerder - Elektromotor kW - Verwerkt fijn tuin- en keukenafval € 99Totaal incl.

Global TrackMarks heeft tal van mooie projecten in haar portfolio. Gevarieerd van startende ondernemers tot overheidsinstellingen. Om u inzicht te geven in de verschillende diensten die GTM biedt, vindt u hier een selectie van onze cases. Bij Verde ben je aan het juiste adres.


GTM hakselaar GTS600M hakselaar , krachtige houtversnipperaar met Mitsubishi GT6benzinemotor voor de veeleisende particulier, kom langs in de showroom van dbs. Voor professioneel en particulier gebruik. GTM Professional presenteert de nieuwe GTS900M houtversnipperaar, een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhou terreinbeheer en bosbouw. Met een hakselaar of versnipperaar kun je snoeiafval verwerken.


Wil je een hakselaar kopen?

Er zijn elektrische hakselaars en modellen op benzine. Veel hakselaars hebben een veiligheidsfunctie. Zoek je een relatief stille houtversnipperaar? Kies dan een model dat niet meer dan decibel produceert. Een hakselaar is een geweldig hulpmiddel bij het opruimen van je tuinafval.


Door je tuinafval te versnipperen is het makkelijk om het af te voeren of te verwerken tot compost. Welke hakselaar het best bij jou past hangt af van wat je gaat versnipperen. Hakselaars zijn meestal elektrisch of benzine aangedreven.


Eliet major 4S hakselaar € 2. It is fitted with a 13hp Mitsubishi. Een sterke houtversnipperaar voor professioneel gebruik. Door de brede invoer hoeft U niet onnodig zijtakken af te knippen.


Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Krachtige houtversnipperaar met benzinemotor voor de veeleisende particulier. De GTS600G is afgeleid van de professionele lijn houtversnipperaars van GTM Professional waardoor de werksnelheid even hoog ligt als de professionele machines.


Wij beschikken over verschillende soorten hakselaren, zowel met benzine als elektrische motor. Laat u adviseren in onze showroom of bezoek onze webshop! Aanbouwstukken en toebehoren.


Past alleen op GTM Professional benzine hakselaar GTS 900.

Bestelling is enkel mogelijk samen met deze machine. Koop en verkoop gtm eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts