vrijdag 2 november 2018

Weitech vogelverjager

Weitech vogelverjager

Goedkope en Diervriendelijke Vogelverjagers! Weitech vogelverjagers tegen lage prijzen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Weitech vogelverjager

De elektronische verjaagmiddelen van WEITECH genieten internationale erkenning dankzij de degelijke gebruikte materialen en de kwaliteit van de uitgezonden ultrasone trillingen. Onze apparaten worden tot in de kleinste details gecontroleerd door onze kwaliteitsmedewerkers en daarom geven wij twee jaar garantie op al onze verjaagmiddelen. Deze verjager verjaagt vogels met constant bewegende lasers. Deze lasers zijn zeer irritant voor vogels en deze zullen dan ook snel wegvliegen als de lasers op ze schijnen.


Heeft u ook overlast van vogels op uw terras en laten ze overal hun uitwerpselen achter? Deze vogelverjager werkt met behulp van geluid. Pest Control Europe produceert en verkoopt de producten tegen schadelijke dieren van WEITECH in meer dan landen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.


Nooit geen vogelpoep of ander ander overlast meer als u lekker buiten wilt zitten. Klein formaat en makkelijk te plaatsen. Product is correct beschreven, heel snel geleverd. Werkt op een eigen zonnepaneel.


De detector heeft een bereik van 1graden en meter. Vogelverschrikker en Vogelverjager Vogels kunnen veel schade aanrichten. Boeren, tuinders, agrariërs en (hobby)tuinmannen kunnen hierover meepraten. Gewassen en tuinen zijn niet veilig en wat te denken van meeuwen en duiven die alles onder. Let er wel op dat u de vogelverjager op een droge plaats neerzet.


Weitech vogelverjager

De vogelverjager werkt op batterijen dus kan overal waar overlast van vogels is geplaatst worden. Shop direct weitech vogelverjagers online. Beslist de laagste prijzen. Verjaag Eenvoudig zelf Vogel. Voor 23:bestel Morgen in huis.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In deze shop vindt u alles voor het weren, verjagen en vangen van schadelijk wild. Tevens kunt u het volume het ultrasone geluid en het alarmgeluid apart instellen.


Er is veel op de markt voor een effectieve aanpak tegen vogels. Goede manieren voor de afschrik van vogels zijn elektronische vogelverjagers. Het wordt professioneel gebruikt in de land- en tuinbouw. Bestel nu online bij Agradi. Dit apparaat werkt met een groene laserstraal die constant in beweging is.


Vogels zien zien deze straal als een bedreiging, en komen dus niet meer in de buurt van dit apparaat. Met deze vogelverjager kunt u vogels en vleermuizen uit kleine ruimtes houden. Hierbij kunt u denken aan: - kleine balkons - ongewenste rustplaatsen van vogels (uitwerpselen) - mogelijk nestplaatsen.


Weitech vogelverjager

De ultrasone vogelverjager heeft twee frequenties. Om gewenning zo veel mogelijk te voorkomen de frequentie regelmatig veranderen. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Wanneer een dier gedetecteerd wordt, zendt deze een ultrasoon geluid uit. Dit jaagt de dieren in veel gevallen weer weg.


In de steel van de vogelverjager kunt u de batterijen stoppen waarop deze werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts