vrijdag 21 december 2018

Allibert futura tuintafel

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Voor 23:bestel morgen gratis bezorgd! Voor 17:bestel morgen in huis. Profiteer van onze online kortingen! Altijd de laagste prijsgarantie.


Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Tafel Futura is een stijlvolle en elegante kunststof tafel van het merk Allibert.


De tafel heeft de look en feel van een houten tafel, maar biedt de vele voordelen van kunststof. Buiten eten Aan de tuintafel wil je comfortabel kunnen zitten en onbezorgd genieten van lekker buiten eten. Een tuintafel moet daarom stevig zijn. De Futura tuintafel heeft een jong en smaakvol ontwerp, met een tafelblad dat lijkt te zweven.


Allibert futura tuintafel

Afgewerkt met het unieke Rezolith, zie je een fijne houtstructuur. Met de mooie grafiet kleur geef je je tuin een moderne, strakke uitstraling. Gekleurde accessoires en decoratieve verlichting geven er in een handomdraai een speelse twist aan.


De tuintafel is van kunststof gemaakt en heeft een mooie grafiet kleur. Het kunststof maakt de tafel echter licht, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Door de houtstructuur heeft deze stijlvolle tafel de look and feel van een houten tafel. Het tafelblad van de Futura tafel is afgewerkt in houten latten structuur. Het stijlvolle en slanke ontwerp geeft de Futura de look en feel van een houten tafel terwijl het alle gebruiksvoordelen van kunststof biedt.


Allibert futura tuintafel

De tafel is onderhoudsvrij, licht van gewicht en weerbestendig. De Allibert Futura tafel is perfect te combineren met onze. Het stijlvolle slanke ontwerp van de grafiet tuintafel Futura van Allibert is een aanwinst voor iedereen die lekker veel buiten wil eten.


Het lattenontwerp combineert de look en feel van een houten tafel met de gebruiksvoordelen van kunststof. Deze weerbestendige tafel kan in elk seizoen buiten blijven staan. Op zoek naar een stijlvolle tuintafel ? Dan is de Futura het antwoord. Deze slanke tuintafel van het merk Allibert combineert de look en feel van een houten tafel met gebruiksvoordelen van kunststof. Zo is de tafel vormgegeven met een houtstructuur en een optisch gezien zwevend blad.


Haal vandaag nog die nieuwe Allibert Tuintafel in huis. Bestel Allibert Tuintafel bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 395. Allibert Futura - Tuintafel - Cappuccino 13Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen.


Aan de Allibert Lima tuintafel eet je heerlijk met het hele gezin. Deze stijlvolle tuinset van Allibert bestaat uit de tuintafel Futura en vier tuinstoelen Ibiza. De stoelen hebben een ruime zit en zijn stapelbaar. De tuinset is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.


Deze grijs 5-delige set vind je bij Leen Bakker! Allibert tuinset Ibiza Futura bestaat uit tafel Futura en vier Ibiza stapelstoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts