woensdag 5 december 2018

Blokhut 200 x 300

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Bestel of Kom Langs in Onze Winkel. Ook met luifel leverbaar, bekijk de mogelijkheden!

Topvision blokhut Kiekendief 2x 300. Hoe waardeert u dit product? Tuinhuis Askola Karibu 3x 2x 2cm. Wat zit bij de prijs van de blokhut met overkapping inbegrepen? Het onbehandelde vuren hout geeft dit model een strakke, compacte uitstraling.


Anja kan goed gebruikt worden als opbergruimte, tuinhuis, schuurtje en dergelijke. Deze uitvoering wordt door Fonteyn inclusief dakleer geleverd.

Zoekt u een houten tuinschuurtje van ongeveer bij meter voor een aantrekkelijke prijs van mm wanddikte? Deze moderne blokhut met overkapping wordt compleet bij u thuis afgeleverd. Alle blokhutten worden compleet geleverd. Alles voor jouw tuin op beslist.


Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Gereedschap l Potten l Planten etc. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Deze blokhut maakt deel uit van de Classic serie van GrandCasa en is vervaardigd van PEFC gecertificeerd blank Noord-Europees vuren massieve wandbalken met winddicht profiel. Dit profiel is horizontaal en verticaal dubbel gefreesd en beschikt over de hoogste tand en groef op de markt (mm).


Luxe blokhut met zadeldak type Hannover 200x300cm met zijluifel van 450cm met achterwan geleverd met een enkele deur PJ0 een uitzetraam PJen een vast raam PJ25. Blokhut met platdak 28mm dik Afmetingen 3x 3cm. Offertes snel aan te vragen en montage op maat voor het beste resultaat! Deze makkelijke opbergmogelijkheid staat ook nog eens heel mooi in uw tuin!


Constructie Deze blokhut is gemaakt van Noord-Europees vuren, een houtsoort met weinig hars en speciaal geselecteerd. Beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Een ruime keuze in blokhutten , blokhut accessoires, buitenleven én.

Lugarde, Woodvision of Hillhout leveren wij met gratis transport op vaste land. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan tuinhuizen en blokhutten , van modern tot klassiek, klein of groot, met of zonder overkapping, wij hebben ze! ST Prijs per ST Afmetingen: 477x3Aantal per pak: Aantal per deelpakket: Product is terug. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Van de zijluifel kunt u de afmeting zelf bepalen. Het gratis meegeleverd EPDM zorgt voor een nette en waterdichte afwerking van het dak. Dit Tuindeco tuinhuisje met luifel type Middelmodern is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap en tuinmeubelen.


Het vuren hout van dit tuinhuisjes met overkapping is glad geschaafd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts