woensdag 26 december 2018

Gebruikte keerwanden beton

Scherpe prijzen en op maat gemaakt. Keerwanden uit voorraad geleverd. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Zoek naar tweedehands keerwanden op de nieuwe KensaQ. Gebruikte keerwanden 60cm breed 120cm hoog nette gebruikte elementen ongeveer 300kg stuk €2- stuk ex btw transport wor.


Beton keerwanden - L element. Deze restpartij keerwanden kunnen diverse afmetingen en vormen hebben zoals L-elementen, T-elementen of U-elementen. Naast het grote assortiment aan nieuwe betonnen keerwanden hebben wij ook een groot aantal L- keerwanden en U- keerwanden staan die worden. Wij leveren complete sleufsilowanden met vloer voor elk concept en voor elk budget. We helpen u graag om een passende oplossing te vinden!


Wilt u een gerichte prijs voor de betonnen. Kwaliteit van onze keerwanden. Deze wanden zijn gemaakt van prefab beton.


We leveren uitsluitend A - keus kwaliteit, en geen gebruikte keerwanden van beton. Toepassingen van keerwanden. De toepassingen zijn veelzijdig.


Bijvoorbeeld bij het ophogen van grond voor een terras. De gebruikte betonmaterialen komen van renovatieprojecten, sloopwerk of zijn onderdelen van restpartijen. Uiteraard leveren wij ook nieuwe betonmaterialen. Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden , stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton -gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat.


Gebruikte keerwanden beton

Door betonplaten tussen de keerwanden te plaatsen, is uw mestopslagplaats compleet. Lees meer over keerwanden mestopslag. Te koop betonnen keerwanden van lengte m. Ook voor de aanleg van een oprit kunnen onze keerwanden van pas komen. U kunt ze zeker gebruiken als er hoogteverschil is tussen uw oprit en voortuin of tussen uw oprit en die van uw buren.


Onze keerwanden zijn gemaakt van beton en daarom onverwoestbaar en vorstbestendig. VB BETON produceert al jaren stabiele keerwanden uit beton die voldoen aan de strengste eisen. Dankzij de talrijke toepassingsmogelijkheden zie je ze dan ook steeds vaker opduiken in het straatbeeld. Het feit dat ze bestaan uit beton zorgt er voor dat ze uitstekend zijn opgewassen tegen zware weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld sneeuw, ijs evenals regen.


Daar tegenover staat dat keerwanden eveneens prima zijn bestand tegen extreme hitte. Wij hebben een variërend aanbod van gebruikte betonplaten die veelal voortkomen uit renovatie en sloopwerken. Deze zijn zeer geschikt voor de agrarische- en industriële sector. Wij leveren gebruikte - en nieuwe betonplaten, goten, stapelblokken en keerwanden. Hierdoor leveren wij keerwanden die elke klus aankunnen.


Groot voordeel is, dat wij elke gewenste keerwand kunnen leveren. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij keerwanden leveren in de door u gewenste kleur en met patroon of met de zichtzijde voorzien van een structuur. Zo worden onze keerwanden gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw.


In openbare ruimten en woonwijken gaan ze moeiteloos op in hun omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts