woensdag 19 december 2018

Kunststof schutting antraciet

Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Groot aanbod tuinartikelen online!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Uitgebreid assortiment composiet schuttingen.

In ons uitgebreide assortiment vindt u klant-en-klare composiet tuinschermen en stapel- of schutting composiet planken voor het bouwen van een zelf ontworpen composiet schutting. Dit materiaal is samengesteld uit natuurlijke vezels en polymeren en combineert daarmee de beste eigenschappen van kunststof en hout. Een schutting van deze hoogte zorgt voor extra privacy in de tuin. De schutting heeft een antracietkleur wat het een moderne uitstraling geeft.


Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Composiet schutting proefstukje ontvangen? Het is bij ons mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen.

Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een kunststof schutting ervaren. Ook tegen strenge vorst periodes in de winter is de kunststof tuin schutting antracet bestan zonder dat het poreus wordt. Deze eigenschappen worden gewaarborgd door de Europese fabricage van de kunststof tuinschutting antraciet. Het is vrij eenvoudig om de verticale kunststof tuinschutting antraciet op lengte in te korten.


Een composiet schutting , ook wel een WPC schutting genoem is een type schutting dat nog niet veel gebruikt wordt. Loop maar eens door de buurt, de kans is groot dat je vooral houten schuttingen tegen zal komen. Toch brengt een kunststof schutting voordelen met zich mee.


Zodoende heeft composiet de voordelen van zowel kunststof als hout. Ook de prijs is een verschil. Dit komt omdat de houtvezels goedkoper zijn dan de kunststofvezels gebruikt in de tuinschermen.


Een volledig kunststof schutting ziet er over het algemeen ook wat meer plastic uit. Hierdoor hebben ze zowel een trendy als een natuurlijke uitstraling. Daarnaast biedt een kunststof schutting van composiet heel veel voordelen in gebruik.


Of dat ze gemaakt zijn van volledig recyclebaar materiaal, waardoor ze milieuvriendelijk én heel duurzaam zijn? Bekijk dan deze pagina met uitsluitend A-merken composiet tuinschermen, zelfbouw rabatsystemen en bijbehorende materialen zoals deuren en palen.

Kies uit 3producten vanaf € 299. Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Basic composiet schuttingen zijn leverbaar in de kleur antraciet.


Alle basic composiet schuttingen zijn voorzien van vier stevige, geanodiseerde aluminium dwarsbalken met een dikte van mm. De basic composiet schutting wordt ook geleverd met in bijpassende kleur gecoate geanodiseerde aluminium dwarsbalken. Voor alle schuttingen geldt wel dat ze op den duur zullen vergrijzen. Bij de hardhouten schuttingen kunt u de mooie donkere kleur van het hardhout behouden door de schutting jaarlijks te behandelen met bankirai olie.


Een kunststof schutting geeft je tuin iets unieks en is bovendien weerbestendiger dan houten schuttingen. Naast composiet schuttingen verkopen wij ook andere materialen om uw schutting mee te maken. Zo kunt u een bamboe schutting maken, een kunststof schutting , een houten schutting van bijvoorbeeld larikshout of douglashout.


Top Vlonderplanken heeft een groot assortiment. Kies dan voor Tuinhout-Centrum. Kunststof schutting gezocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts