donderdag 13 december 2018

Rob verlinde

In de nieuwe Story van deze week lucht hij opnieuw zijn hart. Verlinden is de zoon van een hovenier uit Eemnes. Nu hun liefdesbreuk lijkt uit de draaien op een vechtscheiding is Robert doodongelukkig. Ze zien elkaar alleen nog maar in de rechtbank.


En ook daar weigert Rob om me aan te kijken”, aldus Robert in gesprek met.

Wij werken met een ervaren team dat uw droomtuin realiseert. Han Lips schrijft doordeweeks over wat hem is opgevallen op televisie. Deze week brengt Rob een boek uit over zijn leven en daarin doet hij een schokkende onthulling. De tv-ster leeft namelijk al jaar met HIV.


Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden zit in Rob ’s bloed. Robert zit tot op de dag van vandaag nog vol vragen en vertelt in een openhartig interview met Weekend dat hij dag en nacht zit te piekeren over wat er nu precies is gebeurd. En hoewel hij er niet aan moet denken om nooit meer te werken, beseft de tuinman dat er snel een einde aan zijn actieve tv-carrière komt.

Omdat hij meer van zijn pensioen wil genieten, heeft hij nu ook zijn Spaanse villa verkocht. Mijn partner wil niet dat ik constant werk,’ vertelt hij aan Story. Rob speelt open kaart over zijn gezondheid.


De 66-jarige tv-tuinman maakt nog altijd lange dagen. Hij is voor dag en dauw in touw voor de opnames van zijn Robs grote tuinverbouwing waar hij bekend staat als de pitbull : zodra Rob zich ergens in vastbijt, laat hij nooit meer los tot de klus geklaard is. Parkinson is een vreselijke ziekte. Je hebt pas nog Rob de Nijs gezien en ook Ernst Daniël Smid.


Samen kregen ze dochters Fleur en Roos: Het was destijds sociaal niet wenselijk, je werd een halve paria als je er voor uit kwam. In de biografie Verwoesting door passie schrijft hij over het heftige dubbelleven dat hij had. In het programma Tv Show van Ivo Niehe vertelt hij over de moeilijke tijden. Vooral zijn homoseksualiteit is een grote worsteling geweest voor Rob. En dit is niet geheel vrijwillig, want het blijkt dat de tuinman moet stoppen met het fysiek zware tuinieren in verband met zijn gezondheid.


Bestel bij dé Bayern München Shop! Groot Aanbod Bayern Accessoires. Dat vertelde de 67-jarige tv-hovenier maandagavond bij Beau.


Rob vertelt tegenover weekblad Story dat de twee elkaar al lange tijd niet hebben gezien.

Maar het moet creatief kunnen. Ik heb Robert al drie maanden niet gezien. Je kunt zeggen dat we uit elkaar zijn. Rob ging vorig jaar nog door een moeilijke periode. Nederlands populairste tv-tuinman beschouwt zichzelf daarom als een zondagskind.


Met Weekend blikt hij deze week terug op zijn scheiding en het moeizame proces van uit de kast komen. Bekijk het brede assortiment en ontdek de producten. Meer dan 1dealers in Nederland! Rob brengt deze week een boek uit waarin hij een schokkende onthulling doet over zijn leven. De Nederlandse tuinman en presentator van diverse tuinprogramma’s kunnen we niet meer uit de televisiewereld wegdenken.


Naast zijn groene vingers blijkt de tuinman ook een goede schrijver te zijn. Ze zijn opgegeven door partner, familie of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts