dinsdag 25 december 2018

Inklapbare statafel

Bekijk ons aanbod direct online. Zoek naar inklapbare tafel op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Werkdagen ideaal voor verjaardagen,.


Stevig wit buizen onderstel Hoogte 110cm.

Inklapbare statafel (van steigerhout)? Cafetafelblad 80x80cm met inklapbare poot. Deze statafel is demontabel en de poot is inklapbaar.


Om wiebelen op een niet-egale ondergrond te voorkomen is de poot. Enkele voorbeelden uit ons assortiment: de Hudson statafel , de Yukon statafel en de Japura statafel. Ideaal voor gebruik bij recepties en buffetten.


Zo goed als nieuw Ophalen. Deze inklapbare statafel biedt uitkomst.

Een stabiel metalen onderstel (diameter buizen: 22mm) met een onderhoudsvrij blad (diameter 60cm) Hoogte van de tafel: ca. Om ontspannen aan te praten of voor de uitgifte van hapjes en drankjes. De statafel mag niet ontbreken op uw evenement. De praattafel is ook te huren incl.


Onze statafels zijn inklapbaar en uitstekend te vervoeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu statafels voor uw huis. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel.


Of het nu gaat om een kleine of grote statafel , we geven u graag advies op maat. Hier vindt u alle inklapbare en stapelbare statafels. Statafel kopen bij Statafelshop. Veel van de statafels hebben een bijbehorende transportkar.


Hebt u speciale wensen of wilt u een goed advies? Prijzen inklapbare statafel - € 6- statafel 60x60x1- € 6- statafel 80x80x1- € 7- statafel 90x90x1- € 8- statafel 100x100x1Extra kosten. Wij leveren maatwerk en eventuele andere modellen.


Ook op het terras van uw horeca onderneming straalt ons douglashouten terrasmeubilair warmte en gezelligheid uit!

Grotere aantallen leveren is voor ons geen probleem! Aan de statafel zitten vier stoelen vast die je kunt uitklappen. De industriële look maakt het een bartafel die perfect past in een loft, mancave, gave tuin of ander moderne ruimte. De poten zijn voorzien van slijtvaste oversteekdoppen. De tafels kunnen in dicht geklapte stand rechtop blijven staan.


Tafel is ook verkrijgbaar met. Het onderstel is van metalen buizen met een doorsnede van mm, de buizen zijn op een speciale manier gepoedercoat zodat de laklaag een harde laag wordt die niet los zal laten. Om de statafel aan te kleden is een groot assortiment tafelrokken verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren: zwart en wit maar ook bordeaux, blauw en beige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts