vrijdag 21 december 2018

Katten afschrikken tuin

De beste kattenverjagers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen. Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Katten weglokken uit je tuin.

Als je een grote tuin hebt, en stiekem katten ook wel leuk vindt, kan je er ook voor kiezen om een stuk(je) van je tuin juist extreem kat -vriendelijk te maken. Met wat geluk beperkten de katten zich tot dat stukje tuin. Planten die katten afschrikken. Heb je veel katten in je tuin ? Als je de katten wenst te verjagen dan kan het helpen om deze planten in je tuin te vervangen.


Vervang je deze door planten. Voordat een kat zijn behoefte doet, graaft hij meestal een kuiltje. Doordat er nu gaas ligt zal de kat zich hier zijn nagels aan bezeren en een andere plek uitzoeken om zijn behoefte te doen.

Apparaat gebruiken om katten (en andere dieren) te verjagen: er zijn verschillende apparaten op de markt die katten in je tuin het leven zuur maakt. Als je dit wilt voorkomen kun je deze katten verjager in het zand of in het gras plaatsen. Als de kat de verjager ziet, denkt hij dat er een andere kat zit. Hierdoor schrikt hij en zal hij minder snel in je tuin komen. Wat doe ik tegen katten in mijn tuin ? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor.


Hoe lief en mooi ze ook zijn, sommige tuinliefhebbers hebben op sommige momenten een ander beeld van katten. Als je sproeiers met een bewegingssensor of iets anders met stromend water in je tuin aanlegt, kan dit katten ervan weerhouden om je tuin binnen te gaan. Sproeiers met een bewegingssensor zullen water gaan sproeien wanneer er een kat in de buurt komt.


De kat zal hierdoor afgeschrikt worden. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? De ideale manier om katten te verjagen dus. Bleekmiddel en katten verjagen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat je katten kunt verjagen met.


Dit werkt uit ervaring het beste. Of schaf een hond aan, die hebben we zelf ook en nooooit meer een kat in de tuin gehad. Zelfs zo dat toen we waren verhuisd en de oude buren op visite kregen, zij begonnen te klagen dat we weg waren, want ze hadden ineens last van katten in hun tuin (en de nieuwe bewoners van ons huis ook, ha ha).

Van tuinhout tot sierbestrating! Behalve de geur van planten kun je natuurlijk ook de stekels van de planten gebruiken om katten te weren uit de tuin. Je hebt planten die katten aantrekken en planten die afschrikken. Waar een kat gemakkelijk door een coniferen haag kan kruipen, bedenkt hij zich wel drie keer voordat hij door een meidoornhaag of vuurdoornhaag loopt.


Je kan ze op deze manier zeker een lesje leren. Door ze iedere keer te besproeien als onthouden ze dat en willen ze er niet meer komen. Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt weghouden.


Een kat zal immers nooit een ondoordacht risico nemen. De kans is echter groot dat je dit niet wilt, omdat dit ten koste gaat van de uitstraling van je tuin. Je moet dit dan regelmatig in de tuin strooien.


Zo hebben katten een hekel aan planten die een citroengeur verspreiden, zoals bijvoorbeeld Citroenverbana. Ook stekelige planten genieten niet de voorkeur van de kat. Plaats deze natuurlijke kattenverjagers op strategische plekken, bijvoorbeeld op de plaatsen waar de kat normaal gesproken je tuin binnenkomt.


Natuurlijk kunt u voor het op afstand houden van katten niet de hele dag in de tuin klaar staan met een waterpistool of een emmer water, want u zal natuurlijk een diervriendelijke manier willen om katten te verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts