vrijdag 14 december 2018

De zeil zwembad

De zeil zwembad

Gebruik de handige keuzehulp of vraag onze productexperts om deskundig advies. Een ideale oplossing om het warmteverlies in je zwembad te beperken. Alle merken zwembadafdekkingen!


De zeil zwembad

Voor de laagste prijs op Beslist. Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Bekijk onze meubels en accessoires voor huis en tuin.


Ruim assortiment, topkwaliteit! De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden. In de schoolvakanties worden vaak spetterende activiteiten georganiseerd.


Het water in zwembad De Zijl wordt gereinigd d. Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdba met een meter bassin waar je heerlijk banen kunt zwemmen en een verwarmd instructiebad voor de groepslessen, en een recreatiebad met in de zomer ook het buitenbad. Sportcomplex de Zijl heeft een sporthal en zwembaden. U kunt zwemmen in een wedstrijdbad en een recreatiebad met buitenbad. De openingstijden van Zwembad De Zijl Paramaribostraat in Leiden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad De Zijl - op Openingstijden. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking.


Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt.


Dit wordt op twee verschillende manieren gerealiseerd. In eerste instantie gebeurt dit namelijk door de zonnestralen op te vangen en de warmte zoveel mogelijk af te geven aan het water. Daarnaast is een afdekzeil zwembad voor tijdens de zomer ook op die manier gemaakt dat ze de warme waterdamp goed en langdurig kan vasthouden. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen.


Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt. U kunt al uw cookie-instellingen aanpassen door naar de tabbladen aan de linkerkant te gaan. Zwembad afdekzeil online bestel morgen in huis Wij hebben uw rechthoekig of rond zwembad afdekzeil gewoon op voorraad.


Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Afdekzeil zwembad nú met korting!


Ruime keuze zwembadafdekkingen! Alleen dit weekend: extra korting op alles. Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Een zomerzeil, oftewel noppenfolie, zorgt voor een goede isolatie van het zwembadwater. Als de zon op het zwembad afdekzeil schijnt, geeft het zeil warmte af aan het water. Zo warmt het solarzeil jouw zwembad op met behulp van de zon en zorgt het zomerzeil er ook voor dat het zwembadwater de warmte langer vasthoudt.


Bekijk de vele verschillende mogelijkheden die Dekzeilen Rubbens u te bieden heeft. Zeil voor uw zwembad via Dekzeilen Rubbens. Dekzeilen Rubbens is specialist op het gebied van afdekzeilen en dekzeilen voor diverse toepassingen zoals tenten, containers en zwembaden. We geven op diverse dagen zwemles in zwembad De Zijl en het Vijf Meibad. Er zijn nog enkele lesuren beschikbaar waar plaats is voor nieuwe kinderen.


De zeil zwembad

Met keuze uit ruim lesuren per week is er altijd wel een passend tijdstip te vinden. Je vindt hier de Intex solar cover om de warmte vast te houden, maar ook de gewone Intex afdekzeilen. Verder is het afdekken van het zwembad met een winterzeil op maat ook een extra veiligheid. De kans dat de kinderen in het ijskoude zwembad vallen is veel kleiner wanneer je een zwembad afdekzeil koopt.


Eigenschappen van winter afdekking. Zeil is groter dan het oppervlakte van het zwembad zodat ook de boordsteen bedekt is. Een isolerend afdekzeil is niet zomaar een zeil.


De zeil zwembad

Deze zeilen zijn er namelijk voor gemaakt om zwembaden te isoleren én laten het zwembadwater sneller opwarmen wanneer de zon erop schijnt. Na afloop van een zwempartij plaatst u dit isolerende zeil op het water. Het zeil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en schermt het zwembad af van licht. Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk. Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt.


Het zeil helpt uw zwembad om de strenge winters te overleven. Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil. Elk afdekzeil is iets groter dan het zwembad , zodat er een ruime overhang is aan alle zijkanten. Een zwembad ondervloer biedt bescherming voor de bodem van je zwembad.


De tegels zijn elk x 50. Ten eerste biedt het zeil bescherming tegen vuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts