vrijdag 14 december 2018

Leilinde constructie

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Vragen over onze producten? Wilt u een offerte voor een specifieke situatie, bestek of plan? Met onze producten is bijna elke denkbare constructie te realiseren! Laat u overtuigen door onze referenties.


Bekijk onze standaardpakketten, bestel losse onderdelen, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Leilinde Constructie Pakket RVS. Daarvoor hebben we dit rvs pakket samengesteld. Stuk voor stuk producten van roestvaststaal voor een extra lange levensduur. Met de leilinde constructie kunnen de takken van de leiboom eenvoudig worden geleid. Het voordeel van leibomen is de relatieve kleine ruimte en oppervlakte die deze bomen innemen.


Door het begeleiden naar bepaalde vormen, met behulp van de leilinde constructie , wordt de leiboom een fijne afscherming voor uw tuin of huis. Complete leiconstructie, bestaande uit palen, verbindingsstukken, draadspanners, spandraad en lackspray. Voor een jonge leilinde boom is goede en stevige geleiding noodzakelijk.

Alles kunt u daarbij op maat bestellen. Voor het monteren van de constructie is doorgaans niet meer nodig dan een inbussleutel! Vaak werkt het goed om eerst een eenvoudige tekening te maken van de constructie die u wilt maken, zo heeft u een goed beeld van de benodigde materialen.


In onderstaande voorbeeld gaan we nader in op het uitleiden van leibomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan leilindes of leiplatanen. Hierbij gaan we er van uit dat de bomen op ca. Veelal hebben de bomen of 5. De leipalen komen in iedere constructie voor, maar voor de horizontale geleiders heb je diverse mogelijkheden. Je kan draden spannen tussen de palen of bamboestokken gebruiken om de palen onderling te verbinden.


Na een offerte gekregen te hebben van 1. Het liefst zou ik het doen met zo weinig mogelijk palen en geen houten constructie in de lucht. Deze constructie is zeer geschikt voor lokaties met een lage wind belasting en relatief geringe kans op vandalisme. Palen ben ik al gaan halen. Zeer geschikt voor lokaties met veel wind en relatief grote kans op vandalisme. Leverbaar tegen concurerende prijs.


De technische specificaties vindt u in onze product brochure. Leibomen constructies zijn bedoeld om een leiboom te geleiden, doordat wij gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit heb je een stelling die jarenlang mee gaat. De leibomen stelling is standaard meter hoog waarvan meter buis de grond in gaat.

Wij hebben leilindes staan met 3m afstand tussen de bomen. Bij ons is het ook een houten constructie. Spandraad hebben we niet genomen.


Reden is dat ik dan gemakkelijk en comfortabel een ladder kan tegen plaatsen om te kunnen snoeien. Met spandraad moet je de ladder appart opstellen, wat niet evident is tussen beplanting. De exacte lengte van de paal hangt af van de uiteindelijke hoogte die je wilt voor uw constructie. Voor de horizontale geleiders heb je verschillende mogelijkheden. Afbeelding: constructie leibomen.


Dit geeft veel stevigheid en is zeker duurzaam. LET OP: Na de laatste boom komt er nog een paal op 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts