woensdag 26 december 2018

Plastic schommel

Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Shop direct online op beslist. Kies uit producten vanaf € 195. Deze Happy People 3-in-kunststof schommel is de perfecte combinatie tussen veiligheid en comfort. U zult versteld staan van de verschillende veiligheidsvoorzieningen.


A T-stang en gordel houden het kind op zijn plaats en kunnen worden verwijderd wanneer het kind ouder wordt.

Deze schommel kan worden gebruikt als babyschommel en kleuterschommel. Het plastic schommelzitje is van goede kwaliteit en kunnen de kinderen jarenlang speelplezier van hebben en mooie herinneringen hebben aan het schommelen op de zwarte schommelplank! De maximale belasting van dit schommelzitje is 50kg. De afmetingen van dit schommelzitje zijn x 17cm.


Inclusief ophangtouwen met metalen ringen voor. Schommelen was nog nooit zo leuk! Nu is er deze superzachte Marshmallow Swing schommel. De Marshmallow swing is een hangend zacht en comfortabel kussen.


En natuurlijk ook nog eens veilig.

Groene plastic schommel voor kinderen. Deze stevige groene plastic schommelplank wordt geleverd met gele touwen voor de. Omdat het zitgedeelte van kunststof is gemaakt, is de schommel erg licht, maar toch kan de schommel tot wel kg dragen. De lengte van het touw kan aangepast worden tot een lengte van wel 1cm.


Kinderen kunnen heerlijk schommelen op deze leuke schommel ! Van een schommel hebben ze heel veel plezier. Heerlijk schommelen en buiten zijn. En als je de schommel handig plaatst, hoeft deze helemaal niet veel ruimte in te nemen. Bij Praxis heb je heel veel keuze in schommels.


Heb je plaats voor een compleet klimrek met een schommel en glijbaan? Plastic schommel in diverse kleuren. Bestel je cartridges en TONERS voordelig bij de Cartridgesshop.


Wil je dat je printer altijd klaar is voor gebruik? Zorg dan dat je altijd cartridges voor je. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops!

De ringen worden per set geleverd. Driehoekige kunststof turnringen Zwart zorgen voor variatie en veel speelplezier voor kinderen! Swing King schommelzitje kunststof 43cm - geel.


Dit is een kunststof schommelzitje met touw dat in hoogte verstelbaar is zodat uw kind makkelijk mee kan. Geen harde houten plank, of en plastic schommel in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts