dinsdag 25 december 2018

Cote verger

Boek het Cote Verger , Merxheim. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Binnenkort bij het TV programma Ik Vertrek.


Vanzelfsprekend beschikken alle kamers over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Elke kamer ademt een eigen stijl en sfeer, maar één ding hebben alle kamers met elkaar gemeen: een adembenemend mooi uitzicht over de boomgaarden die het huis omringen, zo ver het oog reikt! Décoration design et de charme. My girlfriend and I were staying with Alex and Esther for nights and we enjoyed every bit, it was unforgettable.


Alex and Esther are so hospitable and will do anything to make you feel at home and give you that special French holiday feeling.

Anne Heijmans (winnares van de VT Wonen Bloggers Award) blogt voor VT Wonen over hotspots die het bezoeken waard zijn. Wij hebben heerlijke dagen mogen verblijven bij Alex en Esther. Ik zeg bewust bij Alex en Esther. Dat zou namelijk de indruk wekken dat je bij iets verblijft in plaats van bij deze fantastische gastheer en gastvrouw. Hier hebben wij onze zomervakantie doorgebracht en ik sta te popelen om jullie deze bijzondere BB en mini camping te laten zien.


Hoe wij hier terecht zijn gekomen? Côté Verger : BB en mini camping in de Dordogne. U kijkt rondom uit over kilometers fruitbomen. Het was erg bijzonder om ons hele emigratieavontuur te laten volgen door de crew van Ik Vertrek.


Alle bezienswaardigheden van de Perigord zijn op een toegankelijke afstand en een dagje naar de kust behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn een viertal volledig ingerichte tenten beschikbaar voor een gegarandeerd ontspannen verblijf. Op minuten ligt het mooie zwemwater met zandstrandje Lac de Gurson. Nous parlons français, anglais, néerlandais et espagnol. We speak French, English, Dutch and Spanish.


De accommodatie biedt uitzicht op de tuin. Colmar ligt op minuten rijden en de wijnroute Alsace ligt op minuten rijden. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Maar u kunt nu al reserveren! En wist u al dat wij gevolgd worden door het TV-programma Ik Vertrek?


De opnames zijn nog in volle gang, maar zodra duidelijk is wanneer de uitzending op TV komt, kunt u dit op onze website lezen. Mijn vriendin en ik verbleven bij Alex en Esther nachten en we hebben zo onwijs genoten, het was onvergetelijk. Montazeau en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Een bruiloft, workshop, bedrijfsuitje of iets anders: wij denken graag met u mee om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken!


Tot slot vinden wij het belangrijk dat al onze gasten zich thuis voelen en helemaal tot rust komen bij ons. Heeft u aanvullende wensen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts