dinsdag 11 december 2018

Bartafels horeca

Bestel online bij Profijt Meubel! Labelwise distribueert eetkamertafels, bartafels , salontafels- en bijzettafels. Bartafels van horeca kwaliteit. Of u nu houten tafels of metalen tafels zoekt, ronde tafels of rechthoekige tafels, bij Labelwise kunt u altijd terecht.


U kunt zelf uw gewenste horeca tafel samen te stellen door te kiezen uit onze ruime collectie tafelbladen en onderstellen.

De terras bartafels die wij in ons assortiment hebben zijn ideaal om buiten op het terras van je horecagelegenheid te plaatsen, omdat de tafels onderhoudsarm zijn en van de kenmerkende zware horeca kwaliteit zijn. Naast de bartafels vindt je bij ons ook partytenten, loungesets en ander meubilair zoals terras tafels en stoelen. Of u het nou bartafels , pokerbars, statafels of bartafels noemt: Project Totaal Okido heeft een ruime keus!


Horeca bartafels van horeca kwaliteit. De meeste houten bartafels zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw meubels snel in huis heeft. Wij bieden uitsluitend horecameubelen van professionele kwaliteit aan tegen een bodemprijs.


Deze strakke bartafel heeft een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp en vormt een praktische en decoratieve aanvulling op elk huis, restaurant en elke bar. Hij kan ook worden gebruikt als wand- of consoletafel.

Deze tafel heeft een MDF tafelblad met houtfineer massief houten poten voor stevigheid. De bartafel heeft een prachtige afwerking gekrege. De meeste bartafels zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw meubels snel in huis heeft.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een horeca statafel uitkiezen die bij de rest van uw interieur past is vaak een lastige klus. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en begeleiden van complete horeca interieurs.


Wij geven u graag advies op maat over welk meubilair zorgt voor de juiste uitstraling van uw ruimte. Met een bartafel kun je de avond nog even doorzetten. De keuze aan bartafels is reuze Ontspannen aan tafel staan.


Hoewel bartafels niet bovenaan het lijstje staan van meubels die je nodig hebt, is dit meubel wel degelijk een welkome aanvulling tussen de overige tafels die je in huis hebt. Ontdek ons ruime assortiment! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bekijk ons unieke assortiment bartafels.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Zo kan je jouw horeca zaak voorzien van een professionele interieurinrichting tegen betaalbare prijzen.

Koop en verkoop bartafel eenvoudig op Marktplaats. Van stoelen, tafels, barkrukken, banken tot overig meubilair zoals bestekkasten en kapstokken. Voor iedere horeca gelegenheid hebben wij passend interieur.


Veelal wordt in de horeca gebruik gemaakt van een centraal onderstel in metaal of hout met daarop een tafelblad van 70x70cm, 80x80cm, 120x70cm, 120x80cm of 140x80cm. Een bartafel kan voor verschillende doelen worden gebruikt. In combinatie met barstoelen of barkrukken vormt het een echte eyecatcher in jouw interieur.


Het meubilair in uw horeca onderneming vormt als het ware uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit een goede is. Zorg dat alles bij elkaar past en dat het geen bij elkaar geraapt zooitje is, er moet een bepaalde lijn in het meubilair zitten. Meubelen voor uw horecazaak kiest u bij horeca center. Aan deze bartafel kun je met je vrienden lekker genieten van een glas wijn.


Hij is gemaakt van mangohout en metaal. Het solide massieve hout zorgt voor een positief kamerklimaat. Liefhebbers van het moderne design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts