dinsdag 25 december 2018

Ontwerpprogramma tuin

Zoek naar ontwerpen tuin op de nieuwe KensaQ. Van tuinhout tot sierbestrating! Wij hebben hieronder een onze favoriete gratis programma’s op een rij gezet.


Hiermee maak je in een handomdraai een mooi (3D) ontwerp voor je tuin , balkon of dakterras. SketchUp – Professioneel en superkrachtig ontwerpprogramma. Zelfs als je een kleine stadstuin hebt, kan het toch erg handig zijn om een tuinontwerp te maken.

Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. In dit eerste artikel in een serie van leg ik de basisprincipes uit zodat je een snelle start kunt maken met het ontwerpen van je eigen tuin , balkon of dakterras. Hoe groot of klein die dan ook maar is. Bedenk voor je aan de slag gaat met een ontwerpprogamma eerst goed wat je precies belangrijk vindt in de tuin. Op onze website vind je veel tips en inspiratie die kunnen helpen om zelf de perfecte tuin te ontwerpen.


Met een online tuin ontwerp programma kan jij jouw eigen tuin ontwerpen zodat je de tuin kunt krijgen die bij jou past. Een andere mogelijkheid is toepassing van de online tuinontwerp-software als ‘schetsblok’. U voert alleen de grove contouren van uw tuin in, bewaart het conceptontwerp en vult in overleg met een van onze tuinarchitecten de details in.

Wij helpen u graag om te komen tot een perfect eindresultaat. Natuurlijk kom je met potlood en papier een heel eind. Maar soms is het fijn om eenvoudig te kunnen schuiven met de tuinmeubels en planten, en jezelf alvast een fijne 3D rondleiding te geven door je nieuwe tuin ! Helaas zijn veel online tuin ontwerpprogramma ’s uit de lucht gehaald. Zo rangschikt u uw tuin volledig. Er is nog een optie om een volledige sprinklerinstallatie voor uw tuin te ontwerpen en een functie om in- en uit te zoomen op uw tuin.


Zodra uw tuin klaar is print u het boodschappenlijstje, de schema’s om uw tuin daadwerkelijk te gaan maken en eventuele andere instructies. Alles voor je tuin op adres Verkooppunten door heel Nederland Inspiratie nodig? Wilt u uw tuin graag met diepte en perspectief in 3D ontwerpen? Dan kunt u upgraden naar een Plus-account voor het kleine eenmalige bedrag van € 98.


Het interieur ontwerpprogramma ondersteunt verschillende bestandsformaten wat het vinden van geschikte modellen om te importeren eenvoudiger maakt. DWG, 3DS, DXF en SKP bestanden. Wil je een tuin met uitbundige bloeiers, dan is een plek waar de zon minimaal zes uur per dag schijnt, een vereiste. Na een natte zomer lijkt het wat overdreven om bij de aanleg van een tuin een besproeiingsinstallatie in te graven, maar het scheelt in de toekomst enorm veel werk. Is een 3D tuin ontwerpen moeilijk?


En dan het vooroordeel dat je een whizzkid moet zijn om met de 3D-programma’s te kunnen werken. Er zijn inderdaad ingewikkelde programma’s op de markt die de hoveniers afschrikken. In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van het Nederlandse ontwerpprogramma Floorplanner.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. D Online tuinontwerp is het online tuintekenprogramma.


U tekent eenvoudig online de tuin van uw dromen. U hoeft niets te downloaden of te installeren, u kunt gelijk starten met het ontwerpen van uw droomtuin. Altijd al je eigen tuin of terras willen ontwerpen?


Een handig online ontwerpprogramma waarmee u moeiteloos uw eigen, professionele en complete tuinontwerp kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts