maandag 31 december 2018

Tuin met zwembad

Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Ervaar het verschil met NuBuiten! Oogstrelende en uitnodigende zwembaden die elke moderne tuin , landelijke tuin of design tuin nóg mooier maken en poolhouses – van strak tot landelijk en klein of groot – die het heerlijke buitenleven nog aangenamer maken en indien gewenst van alle gemakken zijn voorzien.


Tuinen waarbij ruimte is voor een zwembad.

Een heerlijk buitenleven waar men geniet van samen eten en drinken. U heeft geen grote tuin nodig om voor een zwembad te kiezen. In de voorbeelden hieronder ziet u ook enkele kleine tuinen met een zwembad. Maar een prachtig privé zwembad van polyester, bouwkundig of een zwemvijver kan ook gerust boven de €30. Diverse wintergroene elementen en twee vormbeuken vormen de basis van deze tuin.


Een zwembad bouwen in de tuin met het styropool systeem is namelijk vrij eenvoudig. Deze zwembaden worden gemaakt van polystyreen bouwblokken (in de volksmond ook wel tempex genoemd). Het voordeel hiervan is dat je het zwembad in elke gewenste vorm kunt bouwen en dus helemaal op jouw tuin kunt afstemmen.

Zo verlies je zo min mogelijk ruimte. Ook hebben we ronde, vierkante en ovale zwembaden. Wil je het groter aanpakken kun je ook kiezen voor een inbouw zwembad.


Hieronder vindt je een overzicht van alle type tuin zwembaden met voor- en nadelen. Tuinontwerp voor een wellness tuin met zwembad Als je een tuinontwerp met zwembad wilt maken, kun je ook denken aan een wellness tuin. Wellness is de Engelse term voor “gezondheid”. De term is ontstaan uit de woorden “wellbeing” en “fitness” en is een verzamelbegrip van alles wat onder ontspannen, genieten, rust en herstellen valt. Goedkoop zwembad in de tuin ? Wil je een afdekzeil, zwembadchloor of een zwembadtrap bij je zwembad ? Wij hebben het grootste assortiment zwembaden en accessoires op voorraad.


Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Zwembaden in alle soorten en maten. Zoekt u een zwembad voor in de achtertuin of juist een luxe binnenzwembad? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Oud Hollandse(Schellevis) tegels en zwembadrand om zwembad voor een stuk eenheid.

Onze zwembaden beschikken dan ook over uitzonderlijke kwaliteit, ongeacht het model van het zwembad. Indien u voor Bpools kiest, kunt u rekenen op gerichte en professionele advisering betreffende alle mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vervullen met betrekking tot een zwembad in uw tuin in zowel het binnenland als het buitenland. Denk aan de bescherming van de zon rond zijn moderne tuinhuis met zwembad.


Om meer te genieten van het terras en de tuin van een modern huis met zwembad , is het raadzaam om te denken aan de bescherming van de zon. Afhankelijk van de regio waar uw woning zich bevindt, kunt u kiezen uit verschillende interessante oplossingen. Hierdoor kan de afstand tussen de machinekamer en het zwembad in de tuin wel meter bedragen! Anders dan bij een binnenzwembad heeft het zwembad in de tuin te maken met seizoenswisselingen en dat vraagt om het nodige onderhoud. Zo moet een zwembad voordat de herfst begint al winterklaar gemaakt worden.


Tot zover de grootse inrichting van de relatief kleine tuin. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met de aanleg van je eigen zwembad , want een grote tuin heb je dus niet per se nodig! Heb je besloten dat je zwembad in de tuin moet komen, denk dan goed na over de juiste locatie.


Bij Praxis koop je vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar hebben we ook een ruime keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin. Een plek in de zon is natuurlijk het beste omdat dat het luxegevoel versterkt. Het kan echter zo zijn dat je tuin maar een beperkt aantal uren zon krijgt doordat hij klein is, hij niet op het zuiden ligt of dat er bomen in de weg. Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.


Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts