dinsdag 11 december 2018

Beschoeiing laten plaatsen

Voorboren gaat makkelijk met de 9mm metaalspiraalboor. Graag helpen wij u bij het plaatsen van een beschoeiing. Als u een offerte wilt ontvangen van het plaatsen van een beschoeiing kunt u hieronder het aanvraagformulier invullen. Wanneer het formulier volledig is ingevul kunnen we een goede prijsaanbieding doen. Wilt u een beschoeiing laten plaatsen ? Bijvoorbeeld wanneer uw grote tuin grenst aan water.


In dat geval voorkomt u met een nieuwe beschoeiing dat de oever afbrokkelt. Beschoeiing maken op maat. Bovendien creëert u ook extra ruimte! Omdat beschoeiingen continu aan water en lucht worden blootgestel wordt meestal hardhout toegepast. Bij het plaatsen van een hardhouten beschoeiing worden de hardhouten planken een paar graden naar binnen geplaatst.


Deze worden door zogenoemde ankers in de grond op hun plaats. Het vervangen of herstellen van een verzakte beschoeiing is prijzig en levert u bovendien onnodig ongemak. Wij zijn gericht op het plaatsen van beschoeiingen en damwanden in uw tuin of voor aannemers in de grond-, -weg-, en water bouw. Als u advies wilt hebben over de verschillende oplossingen, neem dan contact met ons op.


Wij leveren op vaste dagen per postcode uw beschoeiing palen, planken enzovoorts, wel zo handig! Plaats uw beschoeiing enkele graden naar binnen toe, dus net niet helemaal recht. Kies bij een lage tuin afboording voor onze beschoeiingsplanken en bij walbeschoeiing voor onze handige schotten die u in het water kunt laten zakken. Bossto Walbeschoeiingen Heerenveen heeft al jaren ervaring met het op maat maken van beschoeiingen.


Bel ons voor een gratis offerte! Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen uur in behandeling te nemen. Het maken van beschoeiing voor een klein hoogteverschil is goed zelf te doen als u handig bent. Maar bij grotere hoogteverschillen is het verstandig om het werk door een professional uit te laten voeren. Heijboer Tuinhout is specialist in beschoeiing maken en damwand plaatsen.


We komen graag bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste in uw tuin past. Dan bent u bij Loonbedrijf Mulderij aan het juiste adres. Dit is een lastigere klus dan beschoeiing maken met horizontale planken. Wij adviseren u daarom om in dat geval het plaatsen uit te besteden. Het grootste voordeel van deze kant-en-klare beschoeiingsschotten is dat u deze snel kunt plaatsen en ook een stukje in het water kunt laten zakken.


Onze huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Hierin zouden wij graag een klein verlaagd stukje willen om aan het water te kunnen zitten. De tuin is meter breed. Plan b, zo goedkoop mogelijk, liefst zelf beschoeiing plaatsen. Hebben jullie tips qua materiaal en kun je met een grote hamer zelf die palen diep genoeg (zandgrond) in de grond rammen of heb je daarvoor ander materiaal nodig?


Dus algemene tips over het zelf plaatsen van beschoeiing. Ligt uw tuin aan het water, dan wilt u voorkomen dat de oever afbrokkelt. Het aanleggen van een beschoeiing vergt precisiewerk. Er zijn vele mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Ik wil graag aan de slootkant beschoeiing laten plaatsen van circa meter lang en circa meter boven water niveau.


Bij voorkeur drukken in plaats van heien. Nu is er niets, alleen de slootkant. Materiaal maakt niet uit, ik wil het zo duurzaam mogelijk.


Beschoeiing laten plaatsen

Moet eerst met de eigenaar van het land achter mij overleggen of het via hem geplaatst mag. De medewerkers van Leijen Infra hebben een groot aantal jaren ervaring in het realiseren van hardhouten damwanden. Een damwand is duurder in aanschaf maar gaat vervolgens langer mee dan een beschoeiing. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever.


Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een damwand een enorme meerwaarde. Heldere communicatie vanaf het begin en eventueel meerwerk werd vooraf besproken.


In een kleine dagen hebben ze een damwand van 20m geplaatst en afgewerkt. Hardhouten beschoeiing – damwand. Klik hier voor onze prijzen van beschoeiingen en damwanden.


Hout en water zijn van nature een goede en logische combinatie. Mits het goede hout wordt gekozen en de juiste constructie wordt toegepast, is een houten beschoeiing , houten damwand daarom zowel duurzaam, relatief voordelig en vooral ook gewoon mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts