woensdag 12 december 2018

Plant in glas

Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Nature Scientific reports: making plant biology research accessible to all. Online bestellen = razendsnel in huis!


Gratis bezorging vanaf €50! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken.

Vandaag bestel morgen in huis. Planten zie onze aanbiedingen! Deze trend achter glas kan je haast niet ontgaan zijn: het terrarium met plantjes. Niet moeilijk om te maken en een echte must have voor je plantencollectie. Vooral varentjes zijn erg geschikt om in een afgesloten glazen pot te zetten.


Bij Intratuin vind je verschillende soorten kleine plantjes die je hier voor kunt gebruiken. Flessen van helder glas staan heel elegant in iedere ruimte en benadrukken de natuurlijke schoonheid van de wortels van je plant. Ga voor een enkele vaas op een bureau of nachttafeltje, maak er het middelpunt van de eettafel van of kies het als thema voor op een bijzettafeltje, met een heel stel vazen van glas van verschillende vorm en grootte.


Zonlicht schijnt op het glas en dit werkt als een vergrootglas op de plant.

De plant verbrandt als het ware levend in zijn vaas. Verplaats de glazen tuin direct naar een minder lichte plek (daglicht is voldoende). Open de deksel zo nodig als er veel condens op de binnenkant van het glas zit. Dit is Glasplant, creaties van planten en glas.


Kijk wat rond en kom meer te weten over Glasplant en de producten! Als je de plant terrarium gaat maken die je hierboven op de foto’s ziet ben je met een half uurtje klaar en heb je dus snel een stoere eyecatcher op tafel staan. Maar houd je erg van knutselen en vind je het leuk om een paar uur in een project te steken, bekijk dan ook deze plant terrariums ter inpiratie.


Lekker stoer, veel zwart wit, groen en met natuurlijke materialen. Zet je planten in water en glas ! Je koopt hem bij ons vaak in een potje, maar je kan hem natuurlijk ook in een vaas of schaal plaatsen. Konni, groenspecialist van GroenRijk, laat je zien hoe.


Dit betekent dat de plant te veel direct zonlicht heeft gekregen. Geen enkele fles is hetzelfde ze verschillen in kleur, maat en dikte van het glas. Het kan gebeuren dat een plant zijn bladeren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Wonderlijk Woud is stijlvol, trendy en levend groen maar zonder dat je er veel voor hoeft te doen!


Je kunt planten en glas op allerlei verschillende manieren combineren.

Door glas te gebruiken kun je delen van de plant zien die je gewoonlijk nooit zou zien. Dit is origineel en ook nog eens erg interessant. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Een mini ecosysteem maak je simpel zelf: Neem een grote bol, een plant , geef water en wacht jaar tot Amalia op de troon zit.


Op de markt is er een heel groot aanbod aan tuinkassen, in alle maten, in verschillende kleuren en met verschillende soorten glas. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Maar wat is nu het verschil tussen die verschillende soorten beglazing? We zetten de voor- en de nadelen even op een rijtje. In de winter houdt Olivia graag haar winterslaap.


Als ze in het voorjaar weer wakker wordt, ontstaat er vanuit de kern van de plant een stengel met bovenin oranjerode bloemen. Als je goed voor haar zorgt, zal ze je elk jaar opnieuw verrassen met bloemen! Olivia wordt trouwens zonder water in haar glazen pot bij jou bezorgd.


We zien een plant in glazen pot of fles namelijk steeds vaker als decoratie-item voorbijkomen. Houden deze planten het net zo lang vol als die van David? Het zijn namelijk slechts versimpelde uitvoeringen van een mini-ecosysteem. Dat wil echter niet zeggen dat het niet de moeite waard is om zelf een plant terrarium te maken.


De Tillandsia wordt ook wel ‘airplant’genoemd en is zeer makkelijk te verzorgen. Renée het luchtplantje is zó makkelijk dat je er haast geen omkijken naar hebt. Ze drinkt en eet niets en heeft ook geen potgrond nodig! Ze is een echte independent girl, want ze haalt zelf voeding en water uit de lucht.


Ze zit mooi verstopt in een groot glas , dus je kunt haar zo tussen je drankvoorraad hangen. Vul de bol met water en steek hem in de aarde naast de plant. Zo geef je nooit teveel water.


Let op: per soort plant verschilt hoeveel water hij nodig heeft en dus hoe vaak je de irrigator bij moet vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts