woensdag 26 december 2018

Muizengif buiten

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense Muizen Granen. Voorkom overlast en schade door muizen op uw agrarisch bedrijf. Verschillende soorten muizengif verkrijgbaar.


Speciaal voor de Professionele Veehouderij. Grootste aanbo de laagste prijzen. Muizen buiten bestrijden met muizengif is voor een gediplomeerd ongedierte bestrijder zoals wettelijk verplicht het laatste redmiddel!

Wat te doen tegen muizen buiten. De leefomgeving van de muizen zo onaangenaam mogelijk maken. Andere rede is dat muizengif en rattengif ook een gevaar kunnen zijn voor mensen en huisdieren.


Het komt nogal eens voor dat honden muizen of rattengif eten tijdens hun uitlaat rondje. Kleine kinderen kunnen ook bij het gif en dat is niet wat je wilt. Redenen genoeg om het buitengebruik van rodenticiden, muizengif en rattengif te verbieden. Gif kan een zeer effectief middel zijn om een (beginnende) muizenplaag binnen ( buiten is of niet toegestaan of is een vakbekwaamheid diploma voor nodig) te bestrijden. Gif is immers ook een lokmiddel voor de muis en zal er dus van willen eten.


Je kunt muizen in je tuin op verschillende manieren bestrijden, behalve met muizengif want dat is officieel verboden.

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat er toch muizengif wordt gebruikt voor het buiten bestrijden van muizen. In principe is dit verboden en moeten zelfs professionele ongediertebestrijders zich aan een streng protocol. Als je met gif wilt werken moet je zorgen dat je ze blijft voeren met gif en dat ze niet bij andere etenswaren kunnen komen. Ze moeten nl meerdere keren van het gif eten voordat ze dood gaan. Als een bepaald gif niet werkt moet je overstappen op een muizengif met een andere werkzame stof, de werkzame stof kun je altijd op het etiket vinden.


Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras. In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze met hun uitwerpselen ook alle plaatsen waar ze gaan zitten. Om buiten deze lastige ‘tafelgenoten’ weg te houden is er sinds een aantal jaren een perfecte oplossing. Volg de instructies van de gebruiksaanwijzing goed op om risico’s voor gezondheid en milieu zo klein mogelijk te houden. Gebruik het gif op plekken waar de muizen veel komen en zorg dat kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.


De vraag welk muizengif het beste werkt is afhankelijk hoe het beestje komt te overlijden. Als je kiest voor een snelle doo dan kom je terecht bij muizengif , muizenlijm of een muizenval. Heb jij last van ongedierte, in huis of buiten ? Kies dan voor diervriendelijke ongediertebestrijding. Door middel van vallen, vangers en verjagers kan de overlast van veel ongedierte al verholpen worden.


Veilig en ecologisch verantwoord. Kijk welk dier jij wil bestrijden en kies het juiste bestrijdings- of afschrikmiddel. Maar zolang het is de tuin is vind ik alles best.

Nu heb ik sinds een maand of weer een muis in huis. Met muizengif van Agradi is dat probleem verleden tijd! Er zijn verschillende soorten muizengif met diverse werkzame stoffen te koop. In elke situatie kan een ander soort muizengif gebruikt worden.


Voor de verschillende soorten muizengif kun je bij Agradi terecht in deze productcategorie. Van het muizengif moet constant gegeten kunnen worden. Doordat muizen heel weinig eten en als er niet voldoende te eten is van het muizengif dan zullen de muizen er resistent van worden en er niet van doodgaan.


De muizen maken dan de vitamine Kaan. Dit kunt u vaak een beetje volgen door de uitwerpselen en door het tikkende geluid tijdens het lopen. Zo heeft u de meeste kans op slagen met het muizengif.


Houtworm, mieren of zilvervisjes bestrijden? Bij KARWEI vind je alle soorten ongediertebestrijding. Ongediertebestrijding vind je bij Praxis om o. Praxis heeft alles om van ongedierte af te komen. Hierdoor ontkomt de muis er niet meer aan om het muizengif te passeren. Een muizenval is daarvoor te groot.


Muizengif kan in deze kleine openingen worden aangebracht. Die moet tegen de opening worden geplaatst. Helaas zijn veel muizen toch in staat om de muizenval zonder problemen te passeren. Binnen en buiten rond gebouwen: 30g muizengif per lokaasdoos.


Als er meer dan lokaasdoos nodig is moet er min. Het moderne muizengif valt allemaal onder de multidosis gif en zorgt ervoor dat de bloedstolling tegen gaat ook wel anti-coagulanten genoemd. Muizen kunnen voor veel overlast zorgen en kunnen bovendien vervelende ziektes overbrengen.


Met deze graankorrels van krachtig muizengif kun jij de muizen eenvoudig lokken en bestrijden. Dit effectieve muizengif zorgt ervoor dat de muizenplaag binnen enkele dagen bestreden is. Als eerste advies raden wij u aan om eens naar de bouwkundige eigenschappen van uw woning of bedrijfspand te kijken.


Vaak hebben mensen er geen idee van hoeveel gaten, (kapotte) voegen en ventilatie-openingen er buiten hun huis zijn. Bedenk dat zeker jonge muizen enorm slank zijn en werkelijk overal doorheen kunnen dringen. Heeft Altijd Een Effectieve Oplossing Tegen Muizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts