woensdag 19 december 2018

Paviljoen reeuwijkse hout

Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Gratis levering en advies! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Alle onze prijzen zijn inclusief.


Snelle levering, gratis bezorgd!

Ruim assortiment hout paviljoen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Schuif aan bij Coffee Corner Osteria voor een heerlijke lunch.


Of bestel een biologisch ijsje bij de ijssalon op het park. Voor het diner hebben wij diverse opties. Restaurant Mercatu serveert heerlijke gerechten en is gelegen op het park.


Reviews Chanced upon this absolutely marvellous restaurant on d way to Bladel Netherlands.

Mandje Brood Gluten Melk Noten sesamzaad soja. Reeuwijkse Hout - Rated 4. Tomatensoep Gluten Melk Noten selderij. Wij zijn dagelijks geopend vanaf uur s ochtends.


U kunt ieder moment van de dag binnenvallen: voor een kopje koffie, de lunch, thee, een borrel of het diner, met uw familie, vrienden of zakenrelaties. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben. We zijn je graag van dienst!


Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. De komst van het Landal park heeft een boost gegeven aan het gebied. Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Het direct bij het restaurant gelegen parkeerterrein biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.


Dagelijks geopend vanaf 10. Met regelmatig wisselende menukaart. Voor koffie, lunch, brunch, high tea, receptie of borrel, diner of buffet, kraamborrel, babyshower, kinderfeestje, feest (verjaardag, jubileum etc.) en condoleance.


Dit restaurant is aan het water gelegen en ademt een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt ieder moment van de dag binnenvallen voor een kopje koffie, de lunch, thee, een borrel of het diner, met je familie, vrienden of zakenrelaties.

Ondanks dat dit zo dicht bij een van de drukste wegen van Nederland bevin waant u zich in een Oase van rust. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner tijdens uw vakantie. Zin in een biologisch ijsje? Die kunt u halen bij de ijssalon op het park. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee na een mooie wandeling.


Het planvoornemen betreft de uitbreiding van het bestaande restaurant. Voor al uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen, moet u bij de biologische parkshop zijn. Bent u ook op zoek naar een horeca inrichting? Wilt u liever in uw eigen vakantiehuis eten? Koop dan uw ingrediënten in de parkshop.


Het restaurant is nog niet geopend. Het park ligt fantastisch, aan de recreatieplas waar je vanuit je waterwoning zo naar toe loopt. Bezoek Fort Wierickerschans en voer geitjes op Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Voor een gezellige stedentrip ga je naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.


Het is hier op alle fronten genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts