maandag 3 december 2018

Betonnen vloer afwerken

Slijt- en krasvaste betonverf. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Vind betonverf buiten het nu op Kensaq. Groot assortiment Vloeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Een betonvloer afwerken met coating is een absolute noodzaak.

Geen enkele ruwe betonvloer of cementdekvloer is ontworpen als eindafwerking. Dit betekent dat de vloer vloeistof doorlaat en ook gevoelig is voor vuil. Onafgewerkte betonvloeren slijten snel en zijn lastig schoon te maken.


Wat kan ik het beste doen om de vloer. Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen. Wil je de vloer in je garage of schuur voorzien van een likje betonverf? Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf.


Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De specialisten van G-vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte op maat uit.

Een robuuste vloer voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer wij een betonvloer afwerken in woningen gebruiken we vlindermachines die je met de hand kunt bedienen. Zo kunnen we overal goed bij, ook in kleine ruimten.


Wanneer het gewenst is kunnen we tijdens het afwerken van de betonvloer de vloer naar wens op kleur brengen. Betonvloer afwerken op kleur. Markeer met behulp van vier tuinpalen de hoekpunten van de schuur- of garagevloer. Let op: houd tussen de palen een afstand aan van 2cm. Dit is iets wijder dan de vloer uiteindelijk zal worden, omdat je op deze manier iets ruimte overhoudt om straks een smalle sleuf te graven (zie stap 3) voor de bekisting (zie stap 4).


Maak de vloer niet te egaal want een betonvloer kan in combinatie met water behoorlijk glad worden. In garages en ook bij toepassing buiten is een gladde vloer niet altijd even praktisch. De vloer wordt hierdoor ook een stuk gladder.


Wil je een vakman inschakelen voor het vlinderen van een betonnen vloer ? Hierdoor krijgt de vloer een mooie glans en wordt hij iets donkerder van kleur. Een andere manier van bescherming is het schoonmaken van de vloer met een zeep waaraan een natuurlijke olie is toegevoegd. In de handel zijn uitstekende middelen te koop die de vloer zowel reinigen als ‘voeden’. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat.


Inclusief instructievideo! U moet bij de opbouw van de vloer aan o. Opbouw van de vloer (wat is de ondergron beschikbare en benodigde hoogte van de vloeropbouw, wensen zoals vloerverwarming, isolatie thermisch of geluid reducerend).

Voor 21:uur besteld morgen in huis! Zoek naar betonverf buiten op de nieuwe KensaQ. Bekijk alle aanbiedingen voor Vloeren hier online. Om uw betonnen vloer uitstekend op de rest van uw interieur af te stemmen heeft u de mogelijkheden te kiezen voor een gekleurde toplaag. De gekleurde toplaag realiseren wij door kleurpigmenten in uw verse betonnen vloer in te strooien.


Dit doen we voor- en tijdens het vlinderen. Zo verwerken we de kleurpigmenten. Naarmate de droging vordert wordt de vloer steeds gladder en kan de gewenste structuur worden gerealiseerd. Er zijn een aantal structuren, namelijk: bezemstreek, ruw stort, antislip en monoliet.


Deze toplaag is zeer slijtvast. Voor het vlinderen van vloeren is Cor Pellegrom bv de juiste partner. Zowel voor de professional als particulier. Een nieuwe betonnen vloer verven kan pas als deze volledig uitgedroogd is.


Een trucje om te controleren of jouw betonvloer volledig uitgedroogd is: Breng plakband aan op de vloer en haal het na 24u weg. Als gewenst is dat er een zeer glad oppervlak ontstaat, wordt het vlinderen herhaald tot de toplaag glad en gesloten is. Wij zijn gevestigd in Someren, Noord-Brabant, tussen Eindhoven en Venlo. Een ruwere variant van de gevlinderde vloer. Uitstekend voor bijvoorbeeld terras of in combinatie met andere toplagen.


Elk project is uniek en onze vakmensen zullen uw betonnen vloer professioneel behandelen tijdens het schuren en vlinderen. Zo krijgt uw vloer een prachtig glad eindresultaat. Als uw vloer van zandcement of beton is gelegd ( met of zonder vloerverwarming ) in uw badkamer, berging, aanbouw, of woonkamer zit hier ook een droogtijd aan vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts