maandag 3 december 2018

Lichtstraat veranda

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Voor hallen en veestallen geschickt. In verschillende lengtes verkrijgbaar. Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs.


GLASPROFIEL, DAKPLAAT KLEMPROFIELEN VOOR OVERKAPPING, LICHTSTRAAT , DAK MET GELAAGD VEILIGHEIDS GLAS, ISOLATIEGLAS.

Onze veranda ’s met lichtstraat zijn bestand tegen de weersinvloeden en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Tevens kunnen we de veranda ’s voorzien van een dak van polycarbonaat of geheel van glas. Kom naar onze showroom en laat je overtuigen door de kwaliteit van verandavanhout ! Lichtstraat op maat voor uw veranda , serre of terrasoverkapping. De plaats waar uw overkapping staat is erg belangrijk voor de lichtval. Zo hebt u op het zuiden meer licht in uw buitenverblijf, dan aan de andere kanten van uw woning.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een lichtstraat. Een veranda met lichtstraat is de ultieme oplossing om maximaal daglicht in huis te behouden.

En ook in lichtstraten heb je prachtige, stijlvolle oplossingen. En nee, ook een houten lichtstraat heeft geen onderhoud nodig. Wilt u meer daglicht in uw serre, tuinkamer en onder uw veranda ? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing.


Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval, waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Wil je zelf een lichtstraat maken met de kwaliteit van de producten van Niek Roos? Bestel dan de glasprofielen voor jouw lichtstraat online in onze webshop: Glasprofielen. Houten veranda met lichtstraat.


Onze ervaring is dat het niet per definitie veel donkerder wordt in de woning door de veranda. Uiteraard hangt dit mede af van de ligging van de woning en de grootte van de ramen. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda ’s op maat.


Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest. In een veranda wilt u zoveel mogelijk van het buitenleven genieten. Dankzij een lichtstraat geniet u van optimaal daglicht.


Er zijn diverse mogelijkheden om uw lichtstraat zonwerend te maken.

Deze lichtstraten kunt u zelf in uw dak plaatsen, maar dit kunt u ook door een aannemer of klusserbedrijf laten doen. Een RnW lichtstraat in uw dak is een veilige constructie met een goede isolatiewaarde zodat uw geen warmte verliest tijdens de winter. Alles keurig geregeld door dit geweldige bedrijf. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.


Een aanrader voor iedereen! U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? De lichtstraat is een verrijking voor uw veranda en woning. Wij plaatsen voor u een lichtstraat in de veranda van hardhout. Bij Serre Bouw Brabant wordt uw serre, veranda of lichtstraat helemaal op maat gemaakt. We produceren alles in eigen fabriek met ons eigen personeel, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.


Ook de montage wordt door ons eigen team verzorgd. Heeft u een afwijkende maat, dan kunt u zelf uw lichtstraat maken met onze klemprofielen. Het Glasdiscount klemprofiel past perfect op een houten constructie bestaande uit balken van 60mm of breder. Aangezien glas van zichzelf zwaarder is dan bijvoorbeeld polycarbonaat platen, adviseren wij de zwaarte van de balken hier op aan te passen. Hout is ‘kneedbaar’: het is te bewerken, waardoor we een lichtstraat heel gemakkelijk aan kunnen passen aan de veranda.


Neem bijvoorbeeld deze landelijke veranda. U krijgt geen standaard lichtstraatje dat puur functioneel is, maar een krachtige, mooie lichtstraat van duurzaam hout die de uitstraling van uw veranda alleen maar ten goede komt. Advies glazen lichtstraat.


Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts