woensdag 30 januari 2019

Blaaspistool

Specialistisch advies nodig? Klusartikelen voor de laagste prijs. Blaaspistolen voor op de compressor va. Direct uit voorraad leverbaar. Ontvang handige tips en weetjes over onze producten, sponsorships, events en promoties,.


Een simpel bestelproces en eenvoudig online betalen.

Maar voordat het zo ver is, willen wij u natuurlijk graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Want hoewel een blaaspistool tot het minder complexe gereedschap behoort dat wij aanbieden, krijgen we vaak vragen over systemen en aansluitingen. Uit het blaaspistool komt een grote hoeveelheid lucht zodat u uw werkplaats of gereedschap snel kunt schoonblazen.


ToolMax heeft een ruim assortiment aan blaaspistolen van de merken als Metabo, Rodcraft en Senco, zodat u het juiste blaaspistool kunt vinden voor uw werkzaamheden! Dit GAMMA blaaspistool voor compressors, uitgevoerd in metaal met kort mondstuk heeft een universele Euro-(DIN) aansluiting en is geschikt voor vrijwel alle merken en modellen. Ideaal voor het schoonspuiten voorwerpen en het wegblazen van bijvoorbeeld zaagsel, stof en water. TEVU verkoopt blaaspistolen met een 16xmmof een Scania aansluiting en een werklengte van meter. Je koopt hier een blaaspistool met normale of extra lange tuit, universele aansluitsets en andere accessoires.


Bestel direct online of bezoek een vestiging.

Voor reiniging door blazen. Zo kunt u een blaaspistool gebruiken om vuil weg te blazen, om lastig bereikbare plekken te reinigen of om bepaalde producten te koelen. Het gebruiken van een blaaspistool is eenvoudig maar niet geheeld ongevaarlijk. Het apparaat is voorzien van een drukmeter met bar en psi schaal en is uitgerust met.


Daarnaast kun je een blaaspistool gebruiken voor het wegblazen van stof en vuil op moeilijk bereikbare plekjes. Er zijn 2blaaspistool compressor leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Een blaaspistool wordt daarom ook wel een luchtpistool genoemd.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Door het compressie proces van aangezogen lucht neemt de concentratie van minuscule vaste deeltjes toe in de afgeleverde perslucht (micro partikels,water en olie). Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meld u aan voor onze INDI-nieuwsbrief.


U ontvangt deze nieuwsbrief keer per maand. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Het mondstuk is handig voor het schoonblazen van moeilijk bereikbare plekken.


Het blaaspistool en de bijhorende accessoires kun je gebruiken om een fietsban bal, buitenzwemba luchtmatras etc. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Evert Hammink levert snel en voordelig! Deze professionele banden blaaspistool is bijzonder geschikt voor het controleren van luchtdruk, evenals het vullen van banden enz.


De banden blaaspistool is voorzien van een groot, goed afleesbare manometer. De Michelin kop is van messing, met gemonteerde pluggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts