dinsdag 29 januari 2019

Gazon az ecostyle 20 kg

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Hier hoeft geen tijd tussen te zitten. Op dezelfde dag bekalken en bemesten zonder gevaar op verbranding.


Toepassing van beide producten op dezelfde dag is goed mogelijk!

Binnen één werkdag geleverd! Dit organisme zorgt ervoor dat voedingsstoffen snel beschikbaar zijn en zijn essentieel voor het wortelstelsel van planten en de weerbaarheid van je bodem. De meststof is verrijkt met het micro-organisme protozoa. De voedingsstoffen komen snel vrij en werken maanden lang. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel online bij De Boer Drachten!

Uit onze collectie meststoffen. De beste keuze tegen lage prijzen! Alle tuinartikelen shop je online. Van het merk ECOStyle , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Meststoffen.


Ruime keuze tuinartikelen online. De 1 natuurlijke gazonmest bevat speciaal geselecteerde protozoasoorten. Dit zijn micro-organismen die van nature voorkomen in de bodem. ECOstyle gazon - AZ kg.


AZ -Kalk kan onder alle weersomstandigheden worden toegepast, zonder risico op verbranding. Hierdoor hoef je beide producten niet apart van elkaar toe te passen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Gazon - AZ kg voor m² gazon. Dit is een 1 natuurlijk gazonmeststof wat ervoor zorgt dat het gazon mooi groen blijft en onkruid- en mosvrij.


Gelijkmatig kruislings over het gazon strooien voor een goede verdeling. Sproeien is niet nodig, maar versnelt wel de werking.

Hierdoor krijgt het gras een sterker wortelstelsel en is veel weerbaarder tegen ziekten en plagen. AZ -kalk en de meststoffen kunnen gelijktijdig gestrooid worden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Toediening van kalk is belangrijk voor een correctie van de zuurgraad (pH-waarde) in het gazon. De juiste pH-waarde van de bodem is voor elke plant van levensbelang.


Onder andere door de opname van voedingsstoffen verzuurt de grond. Ideaal om de verzuring van uw grond tegen te gaan en heeft bovendien een indirecte werking tegen mos. Indirecte werking tegen mos. Snel herstel van gazon na schade.


Geeft tot maanden lang voeding. Gemakkelijk te verwerken en wordt snel opgenomen. Verrijkt met micro-organismen. De dosering van AZ -Kalk is geheel afhankelijk van de zuurgraad (pH).


Iedereen wilt toch een mooi, groen en onkruidvrij gazon ? Dit product is voor het gazon special ontwikkeld van 1 organisch meststof met ProtoPlus en micro-organismen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts