vrijdag 18 januari 2019

Flexibele askoppeling

Bochten met en zonder inlage. Bekijk direct alle mogelijkheden of vraag een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.


Wij bieden diverse typen askoppelingen aan. Van klauwkoppelingen tot complexe vloeistofkoppelingen.

Veelal leverbaar uit voorraad. Vraag naar de mogelijkheden bij een. Altijd als eerste de beste prijs ontvangen?


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €- korting bij uw bestelling vanaf euro. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer?


Het flexibele rubberen element van de koppeling zorgt voor geruisloze en trillingsvrije koppeling zonder doorslag tussen motor en schroefas.

Elastische en flexibele koppelingen worden veel toegepast in de foodindustrie, baggerwerel landbouwindustrie, verpakkingsindustrie en papierindustrie. ACH Aandrijftechniek heeft diverse soorten elastische en flexibele koppelingen op voorraad tegen concurrerende prijzen! De Vetus flexibele koppeling type heeft een speciale conische klemnaaf die zorgt voor een 1 centrische montage.


Een belangrijke besparing qua montage tijd. Spelingsvrije en flexibele askoppelingen, elastomeerkoppelingen en lamellenkoppelingen. Mayr heeft een brede keuze in verschillende types askoppelingen.


De keuze is afhankelijk van de eisen die aan de aandrijving in de machine worden gesteld. Toerental, dynamiek, nauwkeurigheid en krachtoverbrenging zijn bijvoorbeeld factoren die van belang zijn. Maar misschien moet u snel handelen omdat deze top flexibele askoppeling binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt. Bedenk hoe jaloers je vrienden zullen zijn wanneer je hen vertelt dat je je flexibele askoppeling op AliExpress hebt gekregen.


Het principe van de klauwkoppeling wordt al decennia lang toegepast. Onze koppelingen uit de Hadeflex serie zijn in de loop der tijd aangepast aan de huidige stand der techniek. Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar en het elastische sterelement is verkrijgbaar in verschillende hardheden. Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is.


Beschikbaarheid: Niet in voorraad. De krachtige SKF olie-injectiemethode wordt toegepast op diverse soorten starre SKF OK koppelingen, Supergrip bouten, hydraulische ringen en moeren, alsook op Flexibele koppelingen. Het voordeel voor onze klanten is een aanzienlijk kortere stilstand in alle industrieën en toepassingen waarin deze producten worden gebruikt.

Een askoppeling brengt vermogen over van een aandrijvende as naar een aangedreven as. De assen liggen met elkaar in lijn of onder een hoek. Askoppelingen brengen draaimomenten spelingsvrij over en kunnen radiale en axiale uitlijnfouten opvangen, ook bij hoge stijfheden.


Een brede verscheidenheid aan flexibele askoppeling -opties zijn voor u beschikbaar, zoals aluminium, staal en roestvrij staal. En uit niet-standaard flexibele askoppeling. Ook kunt u kiezen uit staal, aluminium en roestvrij staal flexibele rubberen askoppeling. Omschrijving Deze flexibele motorkoppeling (mm - mm) verbindt de stappenmotor en de (M8) staaf.


De flexibele askoppeling zorgt voor het verminderen van Z-wobble problemen, waardoor printresultaten verbeterd worden. De axiale flexibiliteit van de Z- askoppeling is ongeveer millimeter. Een van de meest toegepaste types flexibele koppelingen is de klauwkoppeling.


De klauwkoppeling staat dan ook bekend onder de naam flexibele koppeling en elastische koppeling. Het is een relatief eenvoudige koppeling waarbij twee in elkaar grijpende klauwen een overbrenging tot stand brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts