donderdag 10 januari 2019

Tuinberging op maat

Op zoek naar een Biohort Tuinhuis? Bekijk ons aanbod en vraag direct een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Werken en studeren in de natuur?


Bergingen nu al vanaf €246!

Boek het OP, Chaweng Beach. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Voor een mooie prijs stelt u bij ons een gepersonaliseerde tuinberging samen, die precies aansluit op uw wensen en eisen. U kiest zelf hoe dik u de wanden van de tuinberging wilt hebben en ook de mogelijkheden voor het dak zijn.


Op deze manier worden uw spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinberging ook perfect als klusruimte dienen. Tuinhuis of tuinberging op maat … enorme keuze in onze showroom.

Zoekt u een houten tuinhuis op maat of wilt u een tuinberging van hout die qua stijl en kwaliteit aansluit bij uw persoonlijke smaak? Laat u dan inspireren én informeren in onze showroom in Zwanenburg bij Schiphol, midden in de Randstad. Houten tuinberging op maat. Heeft u nood aan extra bergruimte en vindt u dat het praktische en het esthetische hand in hand moeten gaan? Dan komt u vanzelf bij Livinlodge terecht voor een luxe houten tuinberging.


Tuinberging op maat Meer dan 36. U kunt uw houten bijgebouw op maat inrichten tot fietsberging of tuinatelier, en eventueel een ruimte voorzien voor houtopslag. Heeft u het tuinhuis dat aansluit bij uw wensen nog niet gevonden?


U hoeft niet verder te zoeken. Of je nu voor een 5-hoekig of 8-hoekig tuinhuis kiest, met een plat dak of met een terras, we maken ieder tuinhuis op maat voor jou. Meer informatie over onze tuinhuizen op maat. Enkele voorbeelden van onze tuinhuizen op maat kun je hieronder zien.


Van de Munckhof levert tuinhuizen op maat door heel Nederland en België. Het is maar net waarvoor u de berging wilt gebruiken. Een kunststof tuinhuis is verkrijgbaar in diverse soorten en maten.


Als wij zover zijn dat wij uw tuinberging van hout kunnen opleveren krijgt u een belletje of mailtje van ons.

Het probleem van veel standaardmodellen is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant. Om deze reden biedt Twente Wood ook de mogelijkheid om tuinhuizen geheel op maat te laten maken. We beschikken over een eigen Nederlandse tuinhuizen- en houtbouwfabriek en daarom kunnen we ieder tuinhuis voor u op maat maken.


Om spraakverwarring te voorkomen: wij spreken zelf eigenlijk altijd van een tuinberging als het over tuinhuisjes, blokhutten, tuinschuurtjes, tuinkasten of bijvoorbeeld een fietsenschuurtje gaat. Een moderne tuinberging op maat. Kortom, wij kunnen al uw wensen en behoeften invullen met onze fiets- en tuinbergingen op maat.


Luxe Buitenkamers en Tuinhuizen op maat. Goed nieuws voor wie op zoek is naar een modern bijgebouw van hout, op maat gemaakt met een uniek design. Daarbij heeft u zeer veel mogelijkheden. En hoe wil je de raamindeling hebben? Allemaal dingen om over na te denken.


Je bent dus niet alleen voor standaard houten schuurtjes, maar ook voor een maatwerk tuinschuur bij ons aan het juiste adres. Vrijblijvend advies over een tuinschuurtje. Zo denken wij erover als timmerlieden met gevoel voor stijl (al zeggen we het zelf).


Het is een heel verschil of u een Engelse tuin, een landschappelijke tuin, een moderne tuin of een rozentuin hebt. Wij ontwerpen een houten tuinberging die aansluit bij de sfeer en stijl van uw tuin. Carpentier helpt u graag met het ontwerp en biedt altijd een passende oplossing die voldoet aan de voorkeuren en stijl van de opdrachtgever.


Wanneer iemand beslist om een tuinberging te plaatsen, wil hij of zij natuurlijk dat deze zo praktisch en esthetisch mogelijk is. Een tuinberging van hout moet op maat worden gemaakt. Zelfs schuine hoeken zijn mogelijk.


De mogelijkheden voor een tuinhuisje met plat dak zijn vrijwel onbeperkt. Uw tuinhuis op maat laten maken. Bij Lugarde kunt u uw tuinhuis op maat laten maken, hiervoor is de 3D-configurator ontworpen. Via de configurator kunt u hem aanpassen naar uw wensen.


Wij maken iedere tuinberging op maat en nemen al jouw wensen daarin mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts